Виконавець DISTRESS презентує новий сингл «Червона Сльоза»

Виконавець DISTRESS презентує новий сингл «Червона Сльоза»

Третій реліз артиста DISTRESS за 2024 рік - знову сингл, знову потужний саунд, знову концептуально. Щоб слухачі не нудьгували в очікуванні альбому “Ралі”, який був анонсований ще не початку року, артист презентує сингл “Червона Сльоза”, який розкриває образ виконавця і показує ліричну сторону DISTRESS.

Цей трек точно відрізняється від попередніх треків “OUT” та “Голоси”, які теж є потужними роботами, але зроблені у стилі hip-hop, коли “Червона Сльоза” змішує в собі NU Jazz, Hip-Hop та R&B фарби. Складно не погодитись, що у артиста є свій оригінальний стиль та звук, який відрізняє його прямо зараз від інших молодих виконавців України. 

“Мої плейлисти прямо зараз складені на 90% з представників французької сцени. Вони дуже стильні та прогресивні. Просто подивіться візуали та послухайте музику YVNNIS, La feve, Alpha Wann, Khali і тд. Ці хлопці роблять NU JAZZ, який побудований на ретро семплах французької музики 50-60-их років. Ми теж маємо гігантичну українську епоху другої половини 20-го сторіччя,  яку можна і треба прославляти та реанімувати у щось нове, круте, стильне. Цим я зараз власне і почав займатися. Я привчаю українського слухача новому стилю у музиці”, - говорить DISTRESS.

Пісня є романтичною повістю і написана у вигляді звернення героя до коханої дівчини. У тексті багато драми і цікавих подій, які легко візуалізуються при прослуховуванні. Приспів є дуже заїдаючим та глибоким у звучанні, хоч і ненасичений рядками. Все це дійство артист супроводжує візуалом у вигляді міні-відео, яке краще вам побачити самостійно у соціальних мережах виконавця DISTRESS. 

Робота над альбомом “Ралі” вже на фінальній стадії. Реліз планується на кінець літа - початок осені цього року. Можливо ми побачимо на ньому кілька цікавих імен як з України так і з-за кордону.  А прямо зараз можна насолодитися нетипово літнім треком “Червона Сльоза”. Інколи хочеться і посумувати, тому своїх слухачів він точно знайде навіть в цей період року. Пісню вже можна послухати на всіх музичних платформах.

Читайте также


up