Максимізуйте свої заощадження: депозити, картки зі знижками в улюблених магазинах, накопичення

Максимізуйте свої заощадження: депозити, картки зі знижками в улюблених магазинах, накопичення

Заощадження – це чудовий спосіб забезпечити собі фінансову незалежність. Знаючи, що у вас є «подушка безпеки» на випадок непередбачуваних ситуацій, ви почуватиметеся впевнено та спокійно. Накопичення коштів на регулярній основі дозволить швидше здійснити омріяну покупку або ж відправитися в довгоочікувану подорож. Депозити в банках, спеціальні пропозиції від фінансових установ та кредитна картка з особливими умовами користування допоможуть збільшити заощадження та досягнути фінансових цілей. До прикладу, АТБ картка від Ощадбанку дає знижку до 40% на товари. Здійснюючи покупки в мережі магазинів із цією карткою, ви зможете чудово заощадити. Детальніше про інші можливості розповідаємо далі у статті.

Інструменти для заощадження коштів від Ощадбанку

Ощадбанк дає можливість клієнтам зберігати та примножувати власні кошти декількома способами. Для максимального результату варто використовувати комплексний підхід і застосовувати відразу декілька шляхів заощадження, наприклад, можна відкрити депозит та отримати АТБ карту на знижку.  

Депозити в Ощадбанку

Депозит — це кошти, що розміщуються клієнтом на рахунку банку на певний визначений термін під відсоток. В Ощадбанку можна відкрити депозит у різній валюті, зокрема в гривні, доларах та євро. Наявні такі програми:

  • Моя Перемога. 
  • Мій захисник (для військовослужбовців та членів їхньої родини).
  • Мій валютний депозит.
  • Мій депозит.
  • Мій пенсійний депозит (для пенсіонерів).

Для розрахунку прибутку від депозиту можна скористатися онлайн-калькулятором, доступним на офіційному сайті банку. Це допоможе вибрати найвигідніший варіант для вас. Крім того, є можливість відкрити депозит онлайн у мобільному додатку. Прозорі умови та доступність послуги від Ощадбанку допоможуть примножити ваші гроші. 

Платіжна картка АТБ

Така цифрова картка пропонує досить багато можливостей. Серед основних: знижки до 40% на певні товари та додаткові 5% на більш ніж 700 акційних товарів  у мережі магазинів АТБ, безкоштовне зняття готівки й перекази на суму до 20 000 грн на місяць. Оформити її можна без жодних візитів до відділень у мобільному додатку Ощадбанку. До того ж на цю картку можна отримувати зарплату, пенсію чи соціальні виплати. 

Послуга «Мобільні заощадження»

Це можливість отримати підвищені відсотки за розміщення власних коштів на накопичувальній частині карткового рахунку. Поповнити, зняти чи перевірити кошти можна у будь-який момент. Послуга доступна для різних типів карток. Відкрити «Мобільні заощадження» можна для особистих, зарплатних та кредитних карток у додатку. Виплата відсотків відбувається щомісяця. 

Отримати додаткову інформацію щодо депозитів, цифрової картки АТБ, а також дізнатися, які є кредитні картки й інших продукти Ощадбанку можна на офіційному сайті або ж звернувшись до фахівців служби підтримки. 

Читайте также


up