KUGATESSA презентує новий трек – «Шипи троянди»

KUGATESSA презентує новий трек – «Шипи троянди»

Сумна принцеса, зірка тік-току та популярних телевізійних шоу випустила новий пронизливий трек “Шипи Троянди”.

Більшість своїх композицій артистка пише сама на основі особистого досвіду і загалом намагається максимально включатись у всі творчі процесси. І цей трек не став виключенням. В процесі створення відео “Шипи Троянди” вона сама працювала над сценарієм, референсами, підбором образів, пошуком локації, збором команди та підготовкою. Також приймала участь у пост-продакшні та монтажі.

"Якось я зустріла людину, з якою, очевидно, у мене не було майбутнього, але наші почуття спалахнули настільки сильно, що опиратися їм не було ані сил, ані бажання. А з почуттями завжди приходить і муза. Мені майже ніколи не дарували квітів, і ті три троянди, що він подарував мені на першому побаченні, надихнули мене на цю роботу. Після втілення моєї ідеї в життя, гештальт по трояндам, звичайно, став закритим", — згадує співачка.

KUGATESSA – це проєкт Саші Кугат та мультиінструменталіста Богдана Кириченка. Вокалістка дуету KUGATESSA, Саша Кугат відома слухачам по телевізійним шоу “Топ-модель по українськи” та “Неймовірні дуети”.

Свій стиль дует характеризує як експериментальний поп із поєднанням класичних та електронних інструментів. За словами учасників, таке звучання «долає делікатну межу між минулим і сьогоденням, мейнстримовою поп-культурою та андеграундом». Сучасний та стильний сінті-поп гармонійно підкреслює томний хриплий вокал вокалістки Саші, що ділиться в композиціях своїми найпотаємнішими думками та почуттями.

Читайте также


up