Поради від експертів, як створити крутий контент: вийшов п’ятий випуск документального мінісеріалу «Ютюбери»

Поради від експертів, як створити крутий контент: вийшов п’ятий випуск документального мінісеріалу «Ютюбери»

19 березня вийшов п’ятий випуск документального мінісеріалу «Ютюбери», темою якого стали YouTube-канали про огляди та розпакування. 

Огляди на будь-які речі завжди були й будуть актуальним і прогресивним форматом на відеохостингах, але, на жаль, такого контенту українською дуже мало. Головна ідея засновників та експертів проєкту “Ютюбери” – це створення україномовного контенту та його популяризація на відеохостингових платформах.

У новому випуску запрошені експерти – блогери з різними професійними хобі, а саме Михайло Грабар (“OLDboi”), Максим Нагорняк (“Bezodnya Music”), Сашко Ляпота (“It's a Good Trip” та “Keddr.com”), Тайлер Андерсон (“Geek Journal”), а також постійний експерт Віталій Гордієнко (Загін Кіноманів) допоможуть Максу (“Хлопець, що читає?!”) прокачати свої вміння і навички у розвитку свого вподобання, огляду на книги на платформі YouTube. 

“Систематичність – це правило успіху для всіх. Як для акторів, музикантів, кухарів, так і для блогерів. Якщо ти щось робиш регулярно, у тебе обов’язково щось колись і вийде. Прикладом є гурт “Без обмежень”. Хлопці 16-20 років йшли до визнання, а популярними стали приблизно тільки в 2016 році”, – ділиться своїми думками власник музичного каналу “Bezodnya Music” Максим Нагорняк.

Читайте также


up