Український реп виконавець презентував пісню про біль сьогодення, віру та надію всіх українців, що «Сонце України» засяєти в кожній домівці

Сонце України. Костянтин Ом

Трек, котрий дає віру та надію, що Сонце України буде сяяти в кожній домівці

Вітаю. Мене звати Костянтин Ом. Або український реп виконавець та автор під псевдонімом RAZ OM. Трек був записаний на студії blue&yellow records в Києві. Я презентую перший трек "Сонце України", котрий ввійде до альбому "Віра.Надія.Україна"

С самого початку повномасштабної війни я почав допомагати людям, тому що в мене великий досвід в управлінні та плануванню - пошук житла, гроші, допомога з переїздами, з автівками...від людей я чув багато історії, багато болі, страху і я говорив, що все буде добре. З часом, я почав займатись волонтерством, щоб допомогти чим сможу віськовим. І також маючи багато знайомих та друзів, котрі боронять нашу Україну, я хотів дати промінчик надії. Я займався творчістю багато років тому, виступавши в місцевих закладах міста Кропивницький. І ось під під час повномасштабної війни знаючи біль людей, я хотів показати надію на віру людям. Одного разу випадково зовсім я побачив вірші Ірини Ліннік, котрі дають надію людям і запронував їй зробити пісню, котра буде лягати до сердець українців. Я показав мотив та стиль під котрий хочу зробити пісню - написав перші слова під музику. На той момент я ще не знав, де буду записувати. Таким чином народилось наше творіння "Сонце України"

Для мене це не просто пісня - це переживання болю, віри та надії в те, що все буде добре. Віра в те, що мої близькі, моїх друзів друзі та кожного українця повернуться додому. Що над Україною буде тільки сонце, ніяких вибухів, вбивст, жахів, ніяких "хмар"...Кожного разу при прослуховуванні його та при виконані мені тяжки стримати ємоції, сльози... майже не можливо...

Наразі я разом з декількома іншими виконавцями працюємо над 5 треками, частину з них ми показали вже українським зіркам та отримали дуже позитивні відгуки. Наступну пісню плануємо показати через декілька тижднів.

Читайте также


up