Фестиваль «Княжий» вразить музикою

Фестиваль «Княжий» вразить музикою

10 відомих українських та білоруських гуртів виступлять на фестивалі "Княжий", який цьогоріч вдруге відбудеться у парку села Заріччя, що поблизу Володимира-Волинського протягом 23-24 червня.

Загалом відвідувачів фестивалю будуть радувати якісною музикою 10 гуртів. Серед них: «Troje Zillia», «The Doox», «ДримбаДаДзига», «Чумацький шлях», «ЛТК», «Стары Ольса», «КораЛЛі» та «Irdorath». А головними гостями стануть улюбленці багатьох - «Kozak System» і «ТНМК».

Як же обирали гурти для фестивалю?

На офіційній сторінці у Фейсбук підписникам запропонували висловитися, які ж гурти хочуть побачити на головній сцені. Так багатьом запам’яталися учасники першого фестивалю «Княжий» - «Чумацький шлях» та «Irdorath».

Відразу ж зазначимо, що квиток на фестиваль «Княжий» протягом двох днів буде коштувати лише 50 гривень. Наступний важливий момент – безалкогольний формат заходу, про який оголосили організатори. При вході на територію фестивалю буде розташований пункт охорони, яка й перевірятиме відвідувачів. Категорично заборонено проносити алкоголь «з собою і в собі»: людей у стані алкогольного сп’яніння не пустять на територію заходу, навіть якщо у них є квиток.

Головним організатором фестивалю є Благодійний Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя», а також місцева активна і творча молодь. Захід проводиться за підтримки Володимир-Волинської міської ради та Зарічанської ОТГ, Міністерства молоді і спорту України. Підтримали ініціативу молоді прославити історичний край та пропагувати здоровий спосіб життя і спонсори. Так, одним із головних спонсорів фестивалю є бренд «Епікур», який пропонує споживачам курятину без антибіотиків та прискорювачів росту.

Більше інформації можна знайти на офіційній сторінці у Фейсбук – фестиваль «Княжий».


Читати також