Афіша квітень 2019. Дніпровська філармонія

Репертуар на квітень. Афиша Днепровской филармонии 2019

Репертуар на квітень 2019 Дніпропетровської філармонії ім. Когана

04.04 (четвер) 19:00

Концерт-присвята «Муслім Магомаєв»

Виконавці: Олена Ледовська (вокал), Вадим Кочетков (вокал), Катерина Миколайко (вокал), Роман Супряга (вокал), Зінаїда Чепа (вокал), Вокал-шоу «КОНСОНАНС», Олександр Мирошниченко (вокал), Роман Таранцов (вокал), шоу-група «Джем Сі», шоу-балет «КАДАНС»

Цей концерт – присвята великій людині, чоловіку, який розбивав серця жінок своїм чарівним баритоном, топив у морі, вперше ми почули The Beatles у його виконанні і, звичайно, всі підспівували трубадуру з Бременських музикантів.

Муслім Магомаєв народився 17 серпня 1942 року в Баку. Закінчив музичну школу по класу фортепіано, потім музичне училище, після - Бакинську консерваторію по класу вокалу. Вперше Магомаєва помітили на молодіжному фестивалі в Гельсінкі в 1962 році, де він став лауреатом за виконання пісень "Бухенвальдський набат" і "Чи хочуть росіяни війни". У 1963 році своїми концертами Магомаєв буквально підкорив Москву. Успіх був приголомшливий. Він вільно володів не тільки естрадним, але і оперним матеріалом. У 1964 році він поїхав на річне стажування в Міланський оперний театр "Ла Скала".

Після Мілана він виступав в найбільших містах Радянського союзу. У 1966 і 1969 роках гастролі Магомаєва з великим успіхом пройшли в знаменитому театрі "Олімпія" в Парижі. Співак брав участь у всіх головних урядових концертах та святкових програмах на радянському телебаченні. Генсек компартії Леонід Брежнєв особливо любив слухати в його виконанні італійську пісню "Белла, чао.

Звання Народного артиста він отримав в 1973 році, коли йому виповнився 31 рік. У 1975 співак створив Азербайджанський державний естрадно-симфонічний оркестр і був його беззмінним художнім керівником до 1989 року. Магомаєву вдалося популяризувати сучасні західні напрямки в музиці, які піддавалися гонінням з боку вищого партійного керівництва країни. Саме в його виконанні з великої сцени вперше в Радянському Союзі прозвучала пісня "Yesterday" легендарної групи "The Beatles". Магомаєв складав музику, брав участь в зйомках фільмів:"Співає Муслім Магомаєв", "Нізамі", "Москва в нотах", часто гастролював за кордоном. Пісні в його виконанні - "Елегія", "Дякую тобі", "Мелодія", "Ноктюрн" і сотні інших стали хітами, які завдяки виконавцю будуть популярні ще багато років. Співак виконував провідні партії в операх "Тоска" Дж. Пуччіні, "Чарівна флейта" і "Весілля Фігаро" Моцарта, "Севільський цирульник" Дж.Россіні, "Отелло" і "Ріголетто" Дж. Верді, "Фауст" Ш. Гуно, "Алеко" С. В. Рахманінова, "Євгеній Онєгін" П. І. Чайковського, "Паяци" Р.Леонкавалло ". Голосом Магомаєва співає любовну серенаду Трубадур в популярному мультфільмі "По слідах бременських музикантів ".

Репертуар одного з найпопулярніших співаків країни був надзвичайно різноманітний - естрадні пісні, оперні арії, російські романси, популярні шлягери західних композиторів, неминуча для того часу патріотична патетика. Державні нагороди та премії чергувалися з міжнародними - перша премія на фестивалі в Сопоті, "Золота пластинка" в Каннах. Будь-яка оперна арія, будь-яка пісня в його виконанні - це завжди було і є очікуване чудо.

Наш обов'язок - зберегти пам'ять про цю велику людину, блискучого співака, прекрасного актора і композитора для майбутніх поколінь.

Муслім серед нас, хоча і покинув цей світ ось уже дев,ять років тому. Магомаєв - знаковий співак, один з корифеїв і кращих голосів радянської естради. Його Сильний баритон, талант, яскрава зовнішність, теплий погляд і посмішка, з якою він виходив на сцену і зустрічав тих, хто прийшов на його концерт, приголомшлива працездатність і відкритість для людей, зробили артиста в короткий термін улюбленцем всіх, хто любить музику. Сьогодні, ми гостро відчуваємо втрату цієї Світлої людини. Така внутрішня краса його душі, його приголомшливий талант, який він щедро дарував людям,у ньому було все геніально і красиво.

Відрадно, що з роками нічого не втрачено, навпаки, в рази примножилася кількість шанувальників таланту Великого Музиканта! Серед них безліч молоді. Молоде покоління відкриває для себе ім'я «Муслім Магомаєв». Його творчість цікава і сучасна. А значить, життя триває. Творча спадщина, яку залишив Маестро для нас - це безцінний подарунок. Він дарує натхнення людям. Навіть відстань не перепона, він продовжує співати нам свою рапсодію Любові ....

Такі зірки не гаснуть. Багато шанувальників музики будуть знову і знову відкривати для себе чудову творчість композитора і співака Мусліма Магомаєва.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

05.04 (п`ятниця) 19:00

"Trio Jazz Vincent Bourgeyx" Франція

Vincent BOURGEYX (фортепіано), Simon TAILLEU (бас), Donald KONTOMANOU (барабани)

«Французька весна в Україні» розпочнеться із джазу. 5 квітня чекайте зустрічі із неперевершеними музикантами Тріо Венсана Буржекса (Франція): Венсан Буржекс (фортепіано), Дерріл Холл (контрабас), Бенджамін Хенок (ударні).

Венсан Буржекс – один з найяскравіших джазових піаністів сучасної Франції. У 2017 році став фіналістом премії Джанго Рейнхардта і номінантом на Victoires de la Musique Jazz. Народився в Бордо у родині драматурга Клода Буржекса. Навчався у США, у знаменитому коледжі Берклі. Після закінчення університету Венсан Буржекс переїхав до Нью-Йорку, де став активним учасником музичної сцени столиці джазу. Співпрацює із багатьма відомими музикантами, серед яких – тромбоніст Аль Грей і ударник Боббі Дарем (пізніше вони створять тріо «BоBоBо» з басистом П'єром Буссаге). Протягом декількох років був піаністом у квартеті Джейн Айри Блум. Повернувшись до Франції 2003 року, продовжує грати з такими музикантами, як Раві Колтрейн, Авішай Коен, Лью Табакін, Хал Сінгер, Боббі Дарем та інші. Новий альбом Венсана Буржекса “Cosmic Dream” виходить у квітні 2019 року.

Дерріл Холл – відомий басист, який живе у Франції. Родом із Філадельфії, і починав свою кар'єру у США. Переможець Міжнародного конкурсу Телоніуса Монка (1996). У 2004 році переїхав до Франції. Виступає із такими артистами, як Сідар Уолтон, Дайана Рiвз, Дідьє Локвуд, Уейн Ескоффері, Роберт Гласпер та іншими. Від 2017 року Дерріл Холл постійно співпрацює з Венсаном Буржексом.

Бенджамін Хенок – ударник і композитор. Ріс в артистичній сім'ї: його мати художниця, батько рекламний фотограф, а вітчим – музикант. Саме вітчим став вчити хлопчика музиці, і у віці 12 років Бенджамін дебютував на професійній сцені. Бенджамін Хеноко гастролює по всьому світу. У різні роки співпрацював із Мішелем Леграном, Кенні Гарретом, Джеймсом Тейлором, Дідьє Локвудом, Марком Тернером, Рави Колтрейном, Рішаром Гальяно, біг-бендами Лінкольн Джаз Центру і WDR.

"Французька весна в Україні" — щорічний фестиваль французької культури в Україні. Традиційно включає різноманітну кінопрограму, театральні вистави, виступи музичних колективів, художні виставки тощо.

За підтримки Посольства Французької Республіки в Україні, Французького інституту в Україні

Фестиваль «ФРАНЦУЗЬКА ВЕСНА В УКРАЇНІ»

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

06.04 (субота) 18:00

Концерт симфонічного оркестру

Соліст – Антоній Баришевський (фортепіано)

В програмі: Г. Майборода «Гуцульська рапсодія», Ф.Мендельсон 1 концерт для фортепіано з оркестром №1 соль мінор, Ф. Шуберт Симфонія №3 Ре мажор

Диригент – Айдар Торибаєв

Антоній Баришевський – соліст Національної філармонії України з 2012 року. Закінчив Національну музичну академію України імені Чайковського клас професора Валерія Козлова.

У 2015 році закінчив стажування в асистентурі НМАУ, а також навчання в класі Маріана Рибицького у французький приватній консерваторії Нормальній школі музики ім. Альфреда Корто в Парижі.

Приймав участь в майстер-класах Альфреда Бренделя, Деніела Поллака, Лілі Дорфман.

Піаніст гастролює у Франції, Італії, Швейцарії, Данії, Ісландії, Росії, Білорусії, Сербії, Румунії, Польщі, Іспанії, Німеччині, Бельгії, Марокко, Ізраїлі та США. Записувався на радіо і телебаченні України, Сербії, Італії, Данії та Іспанії. Має записи на CD.

Вартість квитків від 150 до 350 грн

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

07.04 (неділя) 18:00

Музичне шоу «Венеціанська LOVE STORY»

Виконавці: Катерина Миколайко (сопрано), Роман Супряга (баритон), Богдана Євстратенко (мандоліна), шоу-балет «Каданс»

Найяскрава постановка Дніпропетровської філармонії, зроблена в стилі театралізованого музичного спектаклю, занурює нас у світ Венеції - міста романтичних історій про кохання. У ній є все - і пристрасть, і ніжність, і інтриги карнавальних ночей. Це історія однієї Любові, виконана на класичну музику в сучасній обробці. Під шум хвиль Палацового каналу на ваших очах оживуть скульптури міста Закоханих у виконанні шоу балету "Каданс". Ласкаво просимо до Венеції, друзі!

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

09.04 (вівторок) 19:00

Прем`єра! Women in Jazz

Це нове шоу філармонії, де відображено світ вликих Зірок поп музики. Жінок, що співали джаз. Таких як Елла Фітцджеральд, Лайза Мінелі, Мерилін Монро, Наталі Кул, Етта Джеймс, Рита Хейворт, Софі Лорен, Ширлі Бейсі, Доріс Дей.

Нові декорації, найкрасивіші чоловіки нашого легендарного джазового оркестру.

Виконавці: Джаз-оркестр «DNIPRO BAND», Юлія Мандіч (вокал), Зінаїда Чепа (вокал), Мілана Нарнія (вокал), Роман Таранцов (вокал), шоу-балет «Каданс», Юрій Козлов (ведучий).

Вартість квитків від 100 до 200 грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

10.04 (середа) 19:00

Вокал шоу Консонанс представляє нове триб`ют-шоу ABBA

Режисер-постановник Олександр Соколовський, художній керівник – Євгенія Ничвеєва

45 років тому була заснована легендарна група АBBА. Весь світ і всі численні шанувальники відзначають цю дату. Хоча з 1982 року музиканти не виступають разом, щорічно розпродається майже три мільйони дисків їх пісень.

АBBА - програма, в якій ви почуєте головні світові хіти мегапопулярного шведського квартету. Артисти вокал шоу Консонанс, яких ви побачите на сцені, люблять і добре знають музику легендарної групи. Ми запрошуємо вас на наш концерт, навіть якщо ви були на концертах наших зарубіжних колег. Ви будете зачаровані тим, як співають АBBА українські красуні і красені!

Заряд романтизму, драйву і радості з 70-х років сьогодні, тут, зараз !

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

www.dnepr-philharmonic.com https://dnepropetrovsk.karabas.com

11.04 (четвер) 19:00

Коган Квартет

Евген Савчук (скрипка), Ірина Кулак (скрипка), Тетяна Шевер (альт), Ольга Холод (віолончель)

В програмі:

1 відділення В.А.Моцарт квартет №15 ре-мінор

2 відділення: О.Бородін Квартет №2 ре-мажор

Це другий концерт тільки створеного колективу філармнії під керівництвом Евгена Савчука.

Перший концерт пройшов при повному аншлазі та дуже сподобався глядачу.

Трансляція першої частини концерту за посиланням:

- початок о 4:15

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82

Вартість квитків від 100 до 200 грн Велика зала

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

13.04 (субота) 18:00

Концерт джаз-оркестру «DNIPRO BAND»

Диригент Юрій Іщенко

Ольга Іщенко вокал

Володимир Зубань акордеон

Ми знаємо, що джаз виник у США серед пригнобленого, безправного негритянського населення, серед нащадків чорних рабів, яких насильно вивозили зі своєї батьківщини. В результаті переносу негритянської вокальної музики і ритму в інструментальну сферу народилася нова оркестрова музика - джаз.

Основні особливості джазу - це імпровізаційність і свобода ритму, вільне дихання мелодії. Музиканти джазу повинні вміти імпровізувати або колективно, або соло на тлі срепетированого акомпанементу. Що ж стосується джазового ритму (він позначається словом свінг від англійського swing- гойдання), то один з американських джазових музикантів писав про нього так:

"Це почуття натхненного ритму, який викликає у музикантів відчуття легкості і свободи імпровізації і дає враження нестримного руху всього оркестру вперед з безперервно зростаючою швидкістю, хоча фактично темп залишається незмінним".

З часу свого виникнення в південному американському місті Нью-Орлеан джазвстиг пройти величезний шлях. Він поширився спочатку в Америці, а потім іу всьому світі. Він перестав бути мистецтвом негрів: дуже скоро в джаз прийшлибілі музиканти. Імена видатних майстрів джазу відомі всім. Це ЛуїАрмстронг, Дюк Еллінгтон, Бении Гудмен, Глен Міллер. Це співачки ЕллаФицджералд і Бессі Сміт.

Музика джазу вплинула на симфонічну та оперну. Американський композитор Джордж Гершвін написав "Рапсодію в стилі блюз" для фортепіано з оркестром, використовував елементи джазу своєї опери "Поргі і Бесс".

Джаз є і у нас в країні. Перший з них виник ще в двадцяті роки. Це був театралізований джаз-оркестр під керуванням Леоніда Утьосова. На багато років пов'язав з ним свою творчу долю композитор Дунаєвський. Напевно, ви теж чули цей оркестр: він звучить у життєрадісному вимірі, і досі користується успіхом фільм "Веселі хлопці".

На відміну від симфонічного оркестру в джазі немає постійного складу. Джаз - це завжди ансамбль солістів. І навіть якщо випадково склади двох джазових колективів співпадуть, все таки зовсім однаковими вони бути не можуть. Адже водному випадку кращим солістом буде, наприклад, трубач, а в іншому виявиться якийсь інший музикант.

Так і в нашому оркестрі DNIPRO BAND. Минають роки, уходять одні музиканти, долучаються інші. Тому, наш оркестр в новому сезоні знов зазвучить по-іншому. По-новому, тому що джаз народжується тільки в мить його створення, мить імпровізації, мить єднання духу свободи, музикантів та вас, наші дорогі слухачі!

Вартість квитків від 100 до 200 грн

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

14.04 (неділя) 12:00

Дитячий симфонічний абонемент Дж.Б.Перголезі «Stabat Mater»

Диригент – лауреат міжнародних конкурсів Іван Чередніченко

Дніпропетровська філармонія вперше презентує класичний музичний твір релігійного походження Stabat mater [стабат матер] (лат.) - середньовічна католицька секвенція. Текст (чотиристопний хорей), що складається з 20 трьохрядкових строф, традиційно приписується італійському релігійному поетові, ченцю-францисканцю Якопоне да Тоді; за іншою традицією - папи Інокентія III або Бонавентуре. Вірші та (анонімний одноголосний) розспів вперше реєструються в джерелах XIII в. До середини XVI ст. секвенция входила (поряд з багатьма іншими) в Римський міссал. На Тридентском соборі секвенция Stabat mater була заборонена; знову допущена Римом в 1727 р

Свою назву секвенция отримала по інціпіту «Stabat mater dolorosa» ( «Стояла мати скорботна»). Перша частина тексту оповідає про страждання Діви Марії під час розп'яття Ісуса Христа; друга - молитва грішника до Богородиці, що закінчується проханням про дарування йому рятівного раю.

Для виконання твору буде задіяний хор старших класів музичної школи №17 під керівництвом Оксани Саєнко, провідні солісти філармонії та симфонічний оркестр.

Вартість дитячого квитка – 40 грн, дорослого – 60грн

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

16.04 (вівторок) 19:00

Музичне шоу «Пісня буде поміж нас»

Ви почуєте кавер-версії золотих хитів української поп-музики композиторів - новаторів: Героя України Володимира Івасюка, Народного артиста України, лауреата Шевченківської премії Ігора Поклада, Народного артиста України Миколи Мозгового. Чиї пісні лунали поміж нас та лунають і досі. Тож запрошуємо до нас!

Солісти - лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів: Ольга Вороніна, Роман Таранцов,Олена Ледовська, Вадим Кочетков, Юрій Головін (труба),Ольга Аванесова (скрипка),Володимир Зубань (акордеон), шоу-балет КАДАНС

Вартість квитків від 100 до 200 грн

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

18.04 (четвер) 19:00

Концерт симфонічного оркестру

Соліст – Юлія Ван (скрипка)

В програмі: П.І.Чайковський Італійське капріччіо ор.45, Г. Малер Симфонічна поема «Totenfeier», Е.Шоссон «Поема» ор.25, К.Сен-Санс «Інтродукція та Рондо капріччіозо» для скрипки з оркестром ор.28

Диригент – Народний артист України Аллін Власенко

Аллін Григорович Власенко - український диригент. Народний артист України, професор Національної музичної академії ім. Чайковського, диригент симфонічного оркестру Національної опери. У 1961 році Аллін Власенко закінчив Харківську консерваторію, в 1966 році - аспірантуру Київської консерваторії, з 1965 року - її викладач. 1966-1971 рр. - диригент Державного симфонічного оркестру УРСР, з 1971 року - Національної опери України. А.Власенко диригував такими знаменитими симфонічними оркестрами, як Симфонічний оркестр Санкт-Петербурзької філармонії, Національним академічним симфонічним оркестром Москви, Державним філармонічним оркестром Куби; диригував оркестрами Токійської, Будапештської, Хорватської, Словенської опер. Значний внесок зробив маестро, працюючи в провідному симфонічному оркестрі України, і в розвиток сучасної української музики, здійснивши першопрочитання ряду симфонічних і камерних інструментальних творів Б.Лятошинського, В.Кирейка, М.Дремлюгі, К.Домінчена, Г.Майбороди, Є.Станковича та ін. В оперному і балетному репертуарі Алліна Власенко понад 50 вистав: твори вітчизняної та зарубіжної класики, сучасних композиторів. Більшість з них - це класична балетна спадщина, на якій він останні десятиліття зосередив свою творчу зацікавленість, здійснивши, як диригент-постановник ряд прекрасних музичних інтерпретацій.

Дніпропетровський академічний симфонічний оркестр налічує багато славних сторінок творчої співпраці з видатними музикантами сучасності: Емілем Гіллельсом, Леонідом Коганом, Давидом Ойстрахом, Святославом Ріхтером, Наталією Гутман, Львом Оборіним, Андрієм Петровим, Яковом Заком, Станіславом Нейгаузом, Богодаром Которовичем. Протягом тривалого часу творчі стосунки пов'язували цей колектив з відомими композиторами: Л. Ревуцьким, Б. Лятошинським, А. Штогаренком, Г. Майбородою, А. Хачатуряном, Т. Хренніковим. За диригентським пультом оркестру стояли композитори: Рейнгольд Глієр, Ісаак Дунаєвський, Арам Хачатурян, Отар Тактакішвілі і видатні диригенти Олександр Гаук, Юрій Фаєр, Натан Рахлін, Карл Еліасберг, Анатолій Климов. Цілий ряд міжнародних фестивалів, в яких брав участь Дніпропетровський симфонічний, показав, що оркестр готовий гідно представляти українське мистецтво на світовому рівні.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

Вартість квитків від 150 до 400 грн

24.04 (середа) 19:00

Концерт до 80-річчя Дніпропетровського Академічного симфонічного оркестру

В програмі: Дж.Гершвін Рапсодія «Поргі і Бесс», Дж. Енеску «Румунська рапсодія» №2

С.Рахманінов Рапсодія на тему Паганіні

Соліст В`ячеслав Грязнов (фортепіано)

Диригент – Заслужений діяч мистецтв України Наталія Пономарчук

На честь свята оркестру кожному в подарунок бокал шампанського

Обов`язковий дрес-код

Презентується фотовиставка Орлянської Дар`ї

Наталія Пономарчук - входить до числа найбільш затребуваних оркестрових диригентів в Україні. З 2003 року вона є художнім керівником та головним диригентом Дніпропетровського академічного симфонічного оркестру. Наталія Пономарчук також виступала в якості диригента на Міжнародних фестивалях, що проходять в Україні, зокрема, таких як «Київ М’юзік Фест», Київські літні музичні вечори, «Музика молодості», «Контрасти», тощо.

Євген Станкович, один з найвидатніших сучасних українських композиторів, написав про неї: «незважаючи на доволі молодий вік вона вже досягла рівня першокласного світового оркестрового диригента». Високі професійні якості та широкий репертуар принесли Наталії Пономарчук звання Заслуженого артиста України (2001). Вона є лауреатом Національного конкурсу диригентів ім. С. Турчака (м. Київ, 1998).

В якості гостьового диригента в рамках гастрольних турне Європою Наталія Пономарчук виступала в таких концертних залах, як Театро Реал, Аудіторіо Насіональ, Театро Зорзуела (Мадрид, Іспанія), Палац Музики Каталонії (Барселона, Іспанія), Театро Колонь (Корунья, Іспанія), Палац Мистецтв Королеви Софії (Валенсія, Іспанія), Конференц Центр та Концерт-хол (Більбао, Іспанія), Курсаал (Сан-Себастьян, Іспанія), Аудіторіо де Галіція (Сантьяго, Іспанія), Театро Монументаль (Лісабон, Португалія), Каса да Мусіка (Порто, Португалія), Сала Верді Консерваторіо (Мілан, Італія), Конгрес-хол (Варшава, Польща), Мегарон (Греція), Симфонічний оркестр Тіранського радіо (Албанія).

В`ячеслав Грязнов – піаніст і композитор, є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів, одним з останніх став New York Concert Artists Worldwide Debut audition (2016), перемога на якому дала музикантові можливість зіграти сольні концерти в залі Берлінської філармонії, Карнегі в Нью-Йорку, а також записати компакт-диск під лейблом Steinway & Sons.

Піаніст виступає сольно і з симфонічними оркестрами в багатьох країнах Європи, СНД, Африки, в Грузії, Японії, США, Китаї, Австралії і в багатьох містах Росії. Музикант брав участь в міжнародних фестивалях: «Кремль музичний» і «Арт-листопад» в Москві, фестивалях в Швейцарії, Франції, Японії, Литві та інших країнах. Протягом довгого часу В'ячеслав Грязнов є учасником програми «Зірки XXI століття», що проводиться Московської філармонією при підтримці Міністерства культури Російської Федерації і спрямованої на просування молодих талановитих російських музикантів в регіонах Росії.

Активну концертну діяльність В'ячеслав Грязнов поєднує з композиторською творчістю - створенням обробок шедеврів оперної, балетної, оркестрової, камерної музики, творів для органу і романсів, - і вже знайшов репутацію одного з найпомітніших молодих авторів в цій області. Їм зроблені транскрипції творів М. Глінки, А. Бородіна, П. Чайковського, С. Рахманінова, І. Стравінського, Г. Свиридова, Ф. Куперена, І. С. Баха, Ж. Бізе, Г. Малера, К. Дебюссі, М.Равеля, Дж.Гершвіна, Л.Бернстайна, А.П'яццолли для фортепіано соло, фортепіанних ансамблів, двох фортепіано і хору, фортепіано та оркестру і різних камерних ансамблів, а також каденції до фортепіанним концертам Й.Гайдна та В. А. Моцарта.

Вартість квитків від 150 до 400 грн

Допускаються діти тільки з 9 років

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

26.04 (п`ятниця) 18:00

Програма гурту RiverLand "Етно вимір"

В програмі твори з репертуару українських та світових рок-гуртів: "Тінь сонця", "Ангажемент на вівторок", "Scorpions", "Nightwish" та ін., а також обробки народних пісень та колядки в стилі етно-рок.

Відчуй ніжність дівочого співу, різдвяний настрій та потужну хвилю українських етно-мотивів. Поринь у світ могутніх козаків, загадкових мольфарів та войовничих косачок.

В концерті беруть участь: Олексій Бутенко, Тетяна Окіпна, Олена Завгородня, Яна Приходько

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

Вартість квитків від 100 до 200 грн

30.04 (вівторок) 19:00

Прем`єра! Музичне шоу «Караоке по-італійськи»

Солісти - лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів: Роман Таранцов, Мілана Нарнія, Зінаїда Чепа, Олена Ледовська, Вадим Кочетков, Роман Супряга, Юрій Головін (труба), Ольга Аванесова (скрипка), Вокал-шоу «Консонанс», шоу-балет КАДАНС. Ведучий - Анатолій Корольов (Михайло Коливанов)

Вартість квитків від 100 до 200 грн

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті


Читати також