02.08.2023
Literature
eye 136

Война. Ден 519

Война. Ден 519

Їхня реальність - світ брехні і насилля
За онези българи, които все още не вярват, че русия е водила и води страшна и фалшива пропаганда.  За съжаление отпечатъкът на тази лъжа в България е много, много голям.
 ЕС наложи санкции срещу руската федерация за пропаганда на войната срещу Украйна
 Това съобщиха от пресслужбата на Съвета на ЕС.
 Въвеждат се санкции срещу седем руски лица и пет организации, отговорни за дезинформация за войната в Украйна.  Те са провеждали цифрова кампания, наречена RRN (Recent Reliable News), насочена към изкривяване на информация и разпространение на пропаганда в подкрепа на войната на русия срещу Украйна.
 „Тази координирана и целенасочена информационна манипулация е част от по-широката хибридна кампания на русия срещу ЕС и неговите страни-членки“, се казва в съобщението.
 Продължават да мъчат и убиват народа ни.  Светът знае всичко това и не прави нищо.  руските окупатори отвлякоха още един работник от АЕЦ Запорожие 
 Това съобщиха от Енергоатом.
 Преди повече от месец нашествениците отвлякоха Сергей Потинга, инженер по безопасност на труда на ЦТАВ на временно окупираната АЕЦ Запорожие, който беше в Енергодар и работеше в станцията.
 „Сергий, който е в истински плен на рашистите, редовно е подлаган на мъчения и физическо насилие. И след мъченията нашествениците винаги изпращат инженера в болницата, за да не умре“, се казва в съобщението.
 Тази вечер рашистите обстреляха сградата на СБУ в Днепър и многоетажна жилищна сграда.  Отново ужас!!!  Сред ранените има дете...

Война. Ден 519. Khrystia Vengryniuk

Read also


up