21.06.2024
Культурна країна
eye 103

КЗ «Центральна бібліотека» Демидівської селищної ради шукає дарувальників

КЗ «Центральна бібліотека» Демидівської селищної ради

Протягом I півріччя 2024 року КЗ «Центральна бібліотека» Демидівської селищної ради жила і працювала разом з усіма в умовах довготривалих повітряних тривог, відключень світла, але з турботою про духовну стійкість та безпеку своїх користувачів і працівників. Тому серед пріоритетних завдань були як традиційні, так і нові -  залучення користувачів до бібліотеки, популяризація української книги і читання серед дітей та молоді, соціально-психологічна підтримка в умовах війни, у т. ч категорії ВПО, розширення кола партнерів, подальше наповнення вебсайту та сторінки бібліотеки власними інформаційними та інформаційно-розважальними продуктами, робота з поповнення та актуалізації бібліотечного фонду, надання методичної допомоги бібліотекам громади, проєктна діяльність, допомога ЗСУ та волонтерство.

    Створюючи для населення максимально комфортне середовище центральна, бібліотека завжди відкрита для тих, кому потрібна книга як джерело інформації, як психологічне розвантаження. Ми працюємо для нашої громади, забезпечуючи кожного користувача потрібною книгою та інформацією.

     Зараз у період повномасштабного вторгнення росії в Україну постало дуже важливе питання актуалізації бібліотечного фонду бібліотеки. Впродовж 2022-2023 років бібліотекарями було вилучено та списано 2500 тис. примірників  російськомовної, застарілої та зношеної літератури, тому наразі наші читачі потребують нових сучасних україномовних видань. Коштів на поповнення фонду новою літературою виділяється дуже мало, тому будемо дуже вдячні за кожну подаровану книгу. Книги можуть бути різножанрові як для дітей, так і для дорослих.

КЗ «Центральна бібліотека» Демидівської селищної ради

Електронна адреса -  bibdem@gmail.com

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/demydivska.biblioteka

Сайт: https://dem-libr.at.ua/

Сторінка в Instagram: bibdem1990

Read also


up