Ювілейний показ стріп-вистави «Повія» на сцені Жовтневого Палацу

Актори Максим Девізоров, Олена Олар, Настя Ренард та Влада Дедкова на виставі «Повія»

27 вересня на сцені Жовтневого Палацу відбувся десятий ювілейний показ вистави у жанрі стріп за мотивами роману Панаса Мирного «Повія». Це був вечір з поєднання естетики, вишуканості та драматизму в сукупності з неймовірною хореографією, в якій актори-танцівники проживають чуттєву історію.

Нагадаємо, театр заснувала команда, котра в першу чергу вирішила втілити мрію в реальність та створити першу в Україні strip-виставу. Ціллю якої, була популяризація українських талановитих митців, розвиток культури та розвіяння стереотипів про танцювальний стиль – Strip!

«Я ж все життя мріяв стати СуперМайком! І ось нарешті я зустрів тих, у кого ця мрія здійснилася. Розкуті та гарячі as hell. Неймовірний вечір» - поділився актор Максим Девізоров.

«Танцювальна вистава «Повія» - яскравий приклад того, що наша класика може не тільки підіймати важливу проблематику свого часу, а й бути при цьому пристрасною, естетичною, живою і сексуальною» - прокоментувала Анастасія Ренард.

За словами акторки Влади Дедкової, вистава «Повія» - справжнє відтворення мінімалізму. Світло створює особливу атмосферу, підкреслюючи кожен рух танцівників. Балетний склад  підібраний прекрасно - чітка, емоційна та довершена робота кожного з них. Слідкуєш за рухом, не відводячи очей, щоб бути зануреним у атмосферу до кінця.

Read also


up