Scorpions в Одесі 2013

Scorpions в Одесі 2013

Група Scorpions у супроводі Національного симфонічного оркестру України в Одесі 5 листопада 2013 року. Закриття легендарного проекту ознаменує собою тріумфальні концерти в Одесі 5 листопада 2013 і в Києві 7 листопада 2013 року.


Група SCORPIONS представить програму «The BEST» і виконає свої найкращі хіти за всю історію існування колективу за участю Національного симфонічного оркестру України, який завоював світове визнання.

В Україні група SCORPIONS за участю симфонічного оркестру представить альбом «Comeblack», випуск якого став справжнім подарунком для музичної громадськості. Ідея записати новий альбом прийшла в процесі останнього туру:

«Ми не можемо точно пригадати день, місяць або годину, коли ми вирішили записати новий альбом, але в якийсь момент ми надихнулися успіхом альбому« Sting In The Tail »і нашим прощальним туром. Ідея повернутися в студію стала результатом істинного натхнення! Для нас було, дійсно, радістю зібратися в студії для роботи над новим проектом », - розповідають музиканти.

Новий альбом складається з перезаписів кращих пісень SCORPIONS, таких як «Rock You Like A Hurricane», «Wind Of Change», «Still Loving You», які були адаптовані до нових технічним стандартам. Крім того, група записала кавер-версії на легендарні композиції, які стали не тільки певною віхою музичної історії, а й поворотним моментом у кар'єрі самих музикантів Scorpions - «Tin Soldier» (The Small Faces), «Ruby Tuesday» (The Rolling Stones) і «Tainted Love» (Марк Алмонд) і багато інших.

«Ми записали цей альбом, щоб подякувати своїх шанувальників, які підтримували нас протягом усього творчого шляху. У той же час, це данина поваги легендарним групам 60-х років, як The Beatles і The Rolling Stones, які надихнули нас слідувати нашим мріям »!

Після 40-річної роботи рок-група звернулася до класичних інструментів, аранжувати свої найкращі композиції для загального виконання з симфонічним оркестром.

Презентація проекту пройшла в липні 2000 року на всесвітній виставці EXPO-2000. Дві легенди німецької культури - група «Скорпіонс» і Оркестр Берлінської Філармонії («Berlin Philharmonic Orchestra») виступили хедлайнерами грандіозного шоу, яке транслювали всі найбільші національні телекомпанії. На практиці ж готовність до роботи з симфонічним оркестром музиканти довели ще в листопаді 1999 року на святкуванні 10-річчя падіння Берлінської стіни, коли зіграли композицію «Wind Of Change» у супроводі оркестру з 166 віолончелістів під керівництвом Мстислава Ростроповича.

Злиття симфо-і рок-звучання характеризує новий виток в музичній історії кінця ХХ - початку ХХІ століть. Український варіант цієї програми цікавий тим, що «золоті» хіти «Scorpions» буде супроводжувати Національний симфонічний оркестр України - кращий оркестр країни. До складу проекту входять 65 музикантів - лауреатів найбільших світових конкурсів і володарів престижних музичних грантів і премій.

Групу Scorpions, по праву, можна назвати найулюбленішою і затребуваною рок групою в Україні. Кожен приїзд в той чи інший місто супроводжується незмінними аншлагами. Улюблені хіти у виконання легендарної групи у супроводі симфонічного оркестру стане, безсумнівно, помітною подією в музичному житті України і подарує глядачам прекрасний настрій, заряд позитивних емоцій і не нікого залишить байдужим.

5 листопада 2013

19.00

Одеса, Палац Спорту

Квитки від 350 до 2000 грн.