Як стати журналістом на порталі Експеримент

Бути журналістом. Вакансії

Завжди хотіли спробувати себе в якості журналіста? Є ідеї, як підняти якість української журналістики на новий рівень? Тоді наш майданчик чекає на вас.

Якщо у вас з'явилося бажання розміщувати на нашому сайті статті, інтерв'ю або інші матеріали на тему Культура / Мистецтво / Наука / Здоров'я, надсилайте їх нам на пошту: mo.eksperiment@gmail.com

Це можуть бути рецензії, огляди, есеї, наукові статті, тематичні добірки, прес-релізи, ваші власні літературні твори тощо.

Ми завжди раді співпраці.

Розміщення ваших статей

Увага! На порталі Експеримент студенти-журналісти можуть розміщувати статті для проходження літньої практики. Ми надаємо документи, що підтверджують проходження практики для вищих навчальних закладів.

Інформація для організаторів заходів

Ми готові безкоштовно анонсувати Ваші заходи (концерти, спектаклі, виставки, перформанси та інше) на нашому сайті у розділі АФІША.

Якщо Ви зацікавлені в інформуванні своїх подій на нашому ресурсі, надсилайте афіші, оригінальний текстовий опис та додаткову рекламну інформацію (фотографії, аудіо файли, посилання на трейлери) за адресою mo.eksperiment@gmail.com

Увага!

Молодіжна організація Експеримент виступає проти реклами алкоголю, тютюнопаління та насильства. Тому заходи, які тією чи іншою мірою пропагують ці пороки, не анонсуватимуться.

З повагою та готовністю співпрацювати, учасники молодіжної організації Експеримент.

Не забудьте залишити свої контакти (телефон/Telegram) для того, щоб за необхідністю ми могли з вами зв'язатися.


Читати також