Чоловік використовував Google Maps, щоб зробити подорож у 5000 миль

Smile Trek, Чоловік використовував Google Maps, щоб зробити подорож e 5000 миль

    У той час як більшість користувачів, звертаються до Google Maps тільки для того, щоб прокласти маршрут до найближчого торгового центру, цей чоловік використовував додаток щоб прокласти шлях довжиною в 5000 миль через всю Азію.


   Взявши з собою телефон на платформі Android із встановленим додатком Google Maps, сержант морської піхоти США, Уїнстон Фьорі, скоїв неймовірну подорож з метою збору грошей для Міжнародного Дитячого Хірургічного Фонду.

    Фьорі пройшов через Бруней, Китай, Лаос, Малайзію, Філіппіни, Сінгапур, Тайвань, Тайланд і В'єтнам. Сам він назвав цю акцію "Smile Trek", яка почалася в жовтні минулого року і закінчилася в понеділок - передають сайти новин. На додаток до свого Android-пристрою, як написав Фьоре у своєму спеціально для цього створеному сайті в компанії Айтекс, він також узяв із собою "дуже міцні черевики" і "20-фунтовий жилет з необхідними йому речами" в якій повідомляються дані деталі.

    Незважаючи на велику кількість інших допоміжних предметів, авантюрист вважає, що провідну роль в його подорожі зіграли Google Maps, за допомогою яких він без складності знаходив найбільш прості і швидкі пішохідні шляхи навіть до найвіддаленіших населених пунктів і по грунтових дорогах.Через 408 днів, Фьорі зібрав більше 65 000 доларів у благодійний фонд.


Читати також