Чому варто відвідати «Файне місто»?

Чому варто відвідати «Файне місто»?

20-23 липня м. Тернопіль знову збирає любителів якісної музики на фестивалі «Файне місто», який з 2013 року вражає все більше людей. У 2017 також буде багато чого цікавого, адже на вас чекає 6 сцен, вітчизняні артисти та хедлайнери світового масштабу. Тож чому варто відвідати «Файне місто-2017»?

Ювілей фестивалю

Вже вп’яте у Тернополі проводять один із найгучніших фестивалів країни та Європи. На ювілей такої події організатори обіцяють масу приємних сюрпризів для гостей. Тож радимо не пропускати справжнє свято – такий собі п’ятий день народження «Файного міста».

Нова територія

В цьому році фестиваль пройде на території тернопільського іподрому. Місце максимально підготовлено для події такого масштабу: наметові містечка, камери збереження. Організатори зроблять все, щоб ваш відпочинок був безпечним та незабутнім!

Цікаві розваги

Окрім музичної частини фестивалю на гостей очікують і цікаві майстер-класи, і літературні зони, де ви зможете не тільки почути відомих письменників країни, а й поділитися власною творчістю. Також присутні будуть дитячі зони з іграми та розвагами для «файних дітей», кінопокази, театр та багато іншого. Тож сумувати часу не буде.

Музиканти світового рівня

На сценах «Файного міста» гості фестивалю почують багато якісної музики. Справжнім подарунком стало те, що окрім неперевершених українських гуртів на сцені виступатимуть і хедлайнери світового рівня. Серед них – «Guano Apes», «Poets of the fall» та інші.

Загалом «Файне місто» у цьому році обіцяє бути дуже гарячим. Якісна музика, цікаві розваги – все це зробить ваше літо незабутнім. Бажає вражень? Приєднуйся до «території вільних людей».

Зотова Альона

© md-eksperiment.org


Читати також