Творчий простір на річці Либідь

Творчий простір на річці Либідь

Унікальний соціальний простір всього за 60 днів на річці Либідь

Молодь Києва запустила безпрецедентний проект по благоустрою столиці! Термін на втілення його в реальність: 2 місяці! Гадаєте неможливо?...

Протягом 60 днів на території річки Либідь створюватиметься унікальний творчий простір з вуличним кінотеатром, парковою зоною, територією для спорту \ танців, йоги, тощо, надсучасними лавками та багато інших надсучасних зон. Активісти розповідають, що мріють, або ця територія перетворилась у яскраву візитівку столиці і магнітом притягувала всіх гостей столиці.

Творчий простр на рчц Либдь

Ініціативна група із 22-х чоловік вже запустила незворотній процес створення соціальної платформи Lybid 7.0 Social Active Space, де зможуть проявитись всі бажання по втіленню найсміливіших подій та видів відпочинку!

За адресою вул. Ямська, 4 вже зараз створюється місце де буде:

- відкритий кінотеатр на 40 місць;

- бокс з обміном книг;

- портативні зарядні пристрої для гаджетів вбудовані в сидіння;

- очищені та зелені місця для проведення йоги та фітнесу;

- подіум з дерева де можна проводити літературні вечори, бізнес-тренінги та втілювати багато інших сміливих ідей;

- історичний стріт-арт теритоії, який притягуватиме іноземців як сакральне місце Києва.

Термін реалізації проекту 60 днів, відкриття 1 червня на день захисту дітей!

Бюджет проекту 700 тис грн, вже зібрано...

Відновлювальний простір: щорічне очищення самої річки дає можливість виявляти нові підводні джерела та плавуни. Загальний стан річки, як водної артерії міста є задовільним.

Екологія рослин: навколишнє середовище річки Либідь має дуже активну рослинність, деякі ділянки потребують озеленення та ланшафтного оздоблення - обрізки дерев, прибирання, насадження.

Екологія сьогодні: показники взятих проб води у 2017 році із річки Либідь є в нормі. Стан води в річці є придатним для створення, вздовж всієї прилеглої території, зон благоустрою.

Як за два місяці зробити масштабний проект? Слідкуйте за новинами проекту “Либідь 7.0” і дізнаєтесь!) До нових вершин і новин!)


Читати також