Новорічні свята з розмахом в Князівстві Київська Русь

Розклад подій на грудень 2018 - січень 2019. Парк Київська Русь. Афіша Київ 2018

З 15 грудня 2018 року і до 13 січня 2019 року в Князівстві Київська Русь - найбільшому історико-розважального комплексі під Києвом - буде проходити шоу-програма «Новорічна казка» для дітей і дорослих, яка включатиме також і новорічну ніч 31 грудня.

На гостей чекає справжній святковий настрій: виступи кінно-трюкового театру і костюмованих персонажів, катання на конях верхи та на санях, гарячі страви, приготовані на вогнищі, середньовічні настоянки, канатний спуск і швидкісна гірка, зимові розваги, святкова фотолокація, безліч майстер-класів, ярмарок новорічних сувенірів, флеш-моби, ігри та розіграші подарунків. Відвідувачі побачать захоплюючий авторський інтерактивний спектакль-мюзикл зі спецефектами та вогнями, та навіть зможуть стати одним з учасників казки.

У Древньому Києві відкриється Головна Резиденція Святого Миколая, який буде приймати відвідувачів з 15 грудня і до 13 січня.

Шоу-програма «Новорічна казка» розпочнеться 15 грудня 2018 року та триватиме аж до Старого Нового року 13 січня, після чого всіх гостей Древній Київ в Князівстві Київська Русь покличе на свято Водохреща. Святковий спектакль буде проходити 15-16 грудня, 19 грудня, 22-23 грудня, 25 грудня, 29-30 грудня, з 2 по 7 січня і 12-13 січня. В інші ж дні буде працювати резиденція Святого Миколая, а також всіх гостей зустрічатиме Снігуронька і запрошувати до запальних хороводів та флеш-мобів.

У ніч з 31 грудня 2018 р з 20:00 на 1 січня 2019 р. на вас чекає яскрава святкова шоу-програма з подарунками та частуваннями абсолютно для кожного, безкоштовним катанням на конях, шоу двійників з виступом Олі Полякової, Дзідзьо, Насті Каменської та Потапа, безпрограшна лотерея подарунків, поздоровлення від Князя і Княгині київських, інтерактиви від Діда Мороза та Снігуроньки та святковий феєрверк!

Древній Київ в Князівстві Київська Русь запрошує провести перший день нового 2019 року на чистому морозному повітрі, серед приголомшливою архітектури Середньовіччя.

З 2 по 5 січня Князівство Київська Русь знову покличе гостей на шоу-програму «Новорічна казка» і подарує незабутні враження!

6 і 7 січня в Давньому Києві для відвідувачів Князівства Київська Русь оживе справжній Різдвяний вертеп з Дівою Марією зі святим немовлям, пастухами, волхвами. А пройде вертеп давньослов'янською мовою! Після чого гостей чекає майстер-клас із вивчення і співу Різдвяних колядок.

12 і 13 січня Древній Київ відвідають Старий 2018 рік і Новий 2019 рік, аби передати один одному повноваження. А також в Князівстві Київська Русь приїдуть 12 Місяців - коней 12 різних порід, щоб перед гостями відзвітувати за минулий рік.

А після «Новорічної казки» свято продовжиться Хрещенням, яке відзначати в Стародавньому Києві будуть аж два дні - 19 і 20 січня. Гостей чекає реконструкція стародавнього обряду занурення в священні води Йордану. Священик з Василівської церкви, що розташована в Древньому Києві, освятить воду Лісового озера. Кожен бажаючий зможе взяти участь в обряді, занурившись в ополонці.

Древній Київ у Князівстві Київська Русь знаходиться недалеко від Києва - в 45 хвилинах їзди від Києва сучасного - в Київській області, Обухівському районі, селі Копачів. Маршрутки курсують від ст.м. Видубичі згідно з розкладом на сайті князівства.


Читати також