09.12.2021
Розваги
eye 107

Майкл Шеннон та Джесіка Честейн зіграють у серіалі «Джордж і Теммі»

Джордж і Теммі

Номінанти на «Оскар» Майкл Шеннон та Джесіка Честейн возз'єднаються на зйомках міні-серіалу Paramount+ «Джордж і Теммі» про співаків кантрі Джорджа Джонса та Теммі Вайнетта.

Раніше Шеннон та Честейн знімалися разом у фантастичній драмі «Укриття» 2011 року. Їхній новий проект розповість про трагічну долю однієї з головних пар у жанрі американської кантрі-музики. Одружившись у 1969 році, вони швидко стали іншими Джонні Кешом і Джун Картер, проте алкогольна залежність Джорджа змусила їх розлучитися 1975-го.

Режисером усіх шести серій виступить Джон Гіллкоут («Найп'яніший округ у світі», «Дорога»). Шоураннером та сценаристом є Ейб Сільвія («Прощавай назавжди»). Зйомки стартували цього тижня у Північній Кароліні. Шеннон та Честейн співатимуть у серіалі своїми голосами.

Шеннон нещодавно з'являвся у серіалі Hulu "Дев'ять зовсім незнайомих людей" з Ніколь Кідман. Він також зайнятий у проекті про сенатора та організатора «полювання на відьом» у США Джозефа МакКарті. Честейн цього року знялася у «Сценах подружнього життя» HBO та байопіку «Очі Теммі Фей». У січні з нею вийде бойовик "Код 355".

Читати також


up