04-01-2022 Розваги 205

Девід Тьюліс іронічно пояснив свою відсутність у реюніоні «Гаррі Поттера»

Девід Тьюліс іронічно пояснив свою відсутність у реюніоні «Гаррі Поттера»

У своєму інстаграмі актор Девід Тьюліс розповів про справжню причину своєї відсутності в проекті «Гаррі Поттер через 20 років: Повернення до Гоґвортсу».

Тьюліс вважає, що фанати та колеги за акторським складом «скасували» його через фото колекційної фігурки його персонажа, професора Люпіна з «великими ногами».

«Схоже, я зробив це у важливу річницю і багатьох засмутив. Це призвело до того, що велика кількість фанатів (і деякі актори) вийшли на вулиці на знак протесту і підписали петицію з вимогою заборонити мені брати участь у будь-яких майбутніх проектах щодо Поттера. На свій захист хочу сказати, що то була ідея моєї дружини. Я не усвідомлював важливість дати, і за порадою моїх юристів той пост був видалений. Сподіваюся, це прояснило ситуацію», - зазначив Тьюліс.

Вже після поста зображення фігурки все ж таки з'явилося в акаунті Тьюліса.

Справжньої причини британський актор не озвучив.

У реюніоні також не з'явилися Мегі Сміт (професор Макгонегел), Майкл Гембон (Дамблдор), Джулі Волтерс (місіс Візлі), сценарист Стів Кловз та ін.

Письменниця Джоан Роулінг у спецепізоді все ж таки з'явилася: з нею були використані архівні матеріали 2019 року.

Раніше в Мережі з'явилася інформація, що Роулінг сама відмовилася від участі і через своїх юристів дозволила використовувати лише старі записи її інтерв'ю.

«Повернення в Гоґвортс» вийшло на HBO Max 1 січня.


Читати також