13-01-2022 Розваги 96

Серіал «Велика» з Ель Фаннінг та Ніколасом Холтом продовжили на 3 сезон

Серіал «Велика» з Ель Фаннінг

Як повідомляє The Hollywood Reporter, у 3 сезоні «Великої» буде 10 серій. Такий поворот подій навряд чи здивує фанатів, оскільки у перших двох сезонах також було по 10 епізодів царських пристрастей.

Комедійна драма «Велика» стала одним із найпопулярніших шоу Hulu. Більше того, перші два сезони отримали дуже теплий прийом – глядачі у захваті від гумору, сюжетних поворотів та акторів, що інтригують. Не дивно, що Hulu дав добро на 3 сезони.

Та й 2 сезон отримав відкриту кінцівку, що натякає на продовження. Про сюжет 3 сезони поки не повідомляється.

Шоураннер Тоні Мак-Намара у листопаді 2021 року розповів The Hollywood Reporter, що на момент завершення роботи над 2 сезоном він не мав конкретних ідей для нових серій.

Проте автор натякнув, що вже розглядає деякі історичні події, які може обіграти в альтернативній Росії всесвіту «Великої»: «Я знаю багато цікавих подій, за які можна зачепитися. Зараз я намагаюся не заглядати надто далеко вперед. Наприкінці другого сезону я не зовсім розумів, що може бути третім. Мені подобається не знати, що буде далі. Якщо у вас є шоу з відмінним ансамблем і великим складом персонажів, ви можете придумувати деякі речі по ходу справи».

Трейлер другого сезону



Читати також