Гурт МеріЛінор випускає новий сингл Твоє плече

Гурт МеріЛінор випускає новий сингл Твоє плече

Твоє плече, це пісня - очікування на людину якої не вистачає поряд. Це розмова з другом який зараз дуже далеко. Це спогади про гарні часи проведені разом. Це терпіння та сила у подоланні важких умов. Це надія і віра в те що скоро закінчаться темні часи і близькі люди зможуть повернуться до своїх рідних, до своїх домівок.

Музична складова пісні це поєднання пост-гранж груву з електронним бітом та сінтами. Партії струнних та піаніно записані нашим другом - фронтменом та клавішником гурту “Pittman Cole” Тімом Колмогоровим (м. Мальмьо, Швеція). За цих причин можна вважати цей реліз інтернаціональним.

Загальне звучання пісні дуже нове для гурту як з точки зору мелодійної так і з точки зору аранжувальної складової.

Реліз з'явиться на всіх стримінгових платформах 29 травня 2023 року

Хто такі МеріЛінор

Гурт утворився наприкінці 2018 року у місті Дніпро.

Вже навесні 2019 року МеріЛінор випускає свій дебютний альбом з простою назвою "13". Альбом складається з 13 драйвових треків об'єднаних загальною концепцією nerd-pank як охрестили свій стиль самі музиканти в процесі запису.

Nerd-punk, який більш nerd, ніж панк, але панкова терпкість, гіркота і нецензурна лексика в наявності. Романтика великих міст і спальних районів, музика для плеєра і дороги. Те, що ви бачите і відчуваєте кожного дня вкладене в рими і ритм.

Слід зазначити що МеріЛінор - перший український гурт який зібрав кошти на дебютний альбом серед фанатів за допомоги краудфандінгової платформи NaStarte (нині неіснуюча).

Пісня “Небо та місяць” з дебютного альбому на деякий час потрапляє в ротації радіостанцій: Джем FM (Київ - 95,6 FM), Radio ROCKS (103,6 FM), UA: Радіо Промінь, FM Галичина (Львів - 89,7 FM), Радіо Місто Над Бугом (Вінниця - 101,8 FM).

Попри постійні ротації состава в кінці серпня 2020 року виходить EP "Місто гріхів vol.1". На пісню “Тримай” виходить кліп який висвітлює проблему стосунків підліткового середовища та наркотиків.

У перший день зими 2020 року МеріЛінор випускають черговий сингл "Зима" відразу у форматі відеокліпу. А якщо уявити, що зима це не пора року, а хтось конкретний? Наприклад дівчина, навіжена і з дивним характером. Пісня про невзаємне кохання, або, як зараз модно писати, про токсичні відносини.

З перших днів повномасштабного вторгнення гурт активно займається волонтерскими справами і часу на музику просто не вистачає.

Перший новий трек МЛ "Свої люди" вийшов у липні 22 року, звісно ж на волонтерську тематику. Пісню зроблено у співавторстві з Тетяною Бочаровою.

На річницю повномасштабного вторгнення 24.02.2023 виходить EP “В темряві”.

Читати також


up