Vova Cigan з Тернополя дав інтерв'ю Славі Дьоміну

Vova Cigan з Тернополя дав інтерв'ю Славі Дьоміну

Народна зірка з ТікТоку Vova Cigan розповів, що коли вперше виступав і збирав гроші відчував сором. Про це підліток ром з Тернопіля, що підкорив мережу співами під гітару на ринках та вулиця відверто поділився у інтерв'ю Славі Дьоміну.

За словами вуличного артиста, у дитинстві вони разом із друзями крали телефони, гроші та велесопеди, за що зараз йому соромно. 

Vova Cigan з Тернополя дав інтерв'ю Славі Дьоміну

"Чесно дуже соромно зараз. Я крав телефони, гроші, дорогі велосипели по кілька тисяч. Через це навіть був у діддомі", - пригадує хлопець.

Хлопець пригадав, як вперше він вийшов на вулицю  збирав своїм співам гроші.

"Я дуже стидався, не міг співати, заїкався. Соромно було від того, що я жебракую.Але зараз я не стидаюся, бо розумію, що дарую радість, посмішку людям", - розповідає Вова.

Також, молодий артист розповів вперше Слава Дьоміну звідки він, розповів про життя його сім'ї ромів, злодійство та виховання батьків. Вова розповів про відсутність освіти, як навчився музичній справі та хто зараз займається продюсуванням його як артиста.

Vova Cigan це хлопчик, який щирою усмішкою та гітарою взірвав соціальні мережі. Відео, де хлопчик-ром гуляє ринками співаючи «Скофку» й «Червону руту», бачив майже кожен другий українець, судячи з охоплень в соціальних мережах. Його блогери називають сенсацією, бо таких цифр у Tik Tok та Instagram лише за місяць мало хто має, навіть з відомих українських артистів. Сам того не усвідомлюючи, Вова стрімко став народною зіркою. Він підкорив українців своєю відкритістю та дитячим запалом. Але він на цьому не зупинився і видав першу авторську пісню «А та та» та відеороботу на неї.


Читати також