Співачка KLER випустила нову пісню «Ланіти»

Співачка KLER випустила нову пісню «Ланіти»

KLER – співачка, міжгалактичне звучання нової музики, її пісні це справді щось неземне та космічне, вони занурюють в інший всесвіт, показують багатогранність музики та сенсів. Співачка презентувала нову композицію “Ланіти”. Пісня про почуття та емоції, які неможливо приховати. Буває важко підібрати слова. та наше тіло іноді говорить більше. Ланіти або щоки, як ми звикли, часто є індикатором емоцій. Закоханість, щастя, сором чи смуток – все видно по червоних ланітах. 

У пісні співачка розповідає про смуток через осуд людей, а потім сама висміює свій стан, адже розуміє, що перебільшує та драматизує. Насправді ланіти червоніють через її сприйняття ситуації. У пісню закладений важливий сенс. Варто вміти відпускати емоційне напруження, легко йти по життю, радіти кожному дню та не забувати про оточення. Деякі ваші дії можуть зачепити почуття інших, тому варто бути більш уважними. Тоді життя буде щасливіше для всіх. 

«Всі мої пісні – особливі, так чи інакше, там завжди є частина мене, моєї історії, щасливої чи не дуже. Я намагаюся писати щиро, з сенсом, так, як відчуваю. У кожній роботі ділюся своїми думками та почуттями. Ще у 2022 році натрапила на відео, в якому розповідали про забуті чи заборонені українські слова. Серед них було слово “ланіти”. Відразу запамʼятала його, вже тоді я знала, що буду про них співати. І через деякий час я написала пісню “Ланіти”», – коментує співачка.

Композицією “Ланіти” співачка хоче показати легкість, змусити танцювати та допомогти відпускати емоційне напруження, адже життя з усіма його проявами прекрасне та яскраве. Послухати роботу можна на всіх музичних платформах. 




Читати також


up