Виконавець Romoza представив новий сингл «Осінь пише»

Виконавець Romoza представив новий сингл «Осінь пише»

Український виконавець Romoza (псевдонім Романа Гороховських) повернувся до активної концертної діяльності та дав сольний концерт у столиці.

Подія мала благодійний характер, а усі кошти, вилучені за продаж квитків та на благодійному аукціоні, були передані на потреби ЗСУ, а конкретно посилення сил ППО — на підтримку ініціативи «Безпечне небо».

«Хочу подякувати всім, хто знайшов час та можливість одночасно підтримати музикантів своїми емоціями та українські ЗСУ фінансово!», —  каже  Роман Гороховських. 

Romoza разом з музикантами зіграли повноцінну сольну програму з двох частин та навіть вийшли з двома піснями на біс, радуючи постійних шанувальників. 

Концерт відбувся майже одночасно з виходом нового синглу та нового кліпу Romoza “Осінь пише”. Трек одразу потрапив до ефіру багатьох українських та іноземних радіостанцій, а кліп вже можна побачити в ротації телеканалів. 

Наразі, Роман Гороховських планує нові живі виступи, як і у столиці, так і в інших містах, та буде поєднувати розважальну та благодійну місії свого проєкту Romoza. 

Довідка

Проект Romoza з’явився 2019 року з легкої руки його автора — Романа Гороховських та пісні «Два шматочки неба», яку відразу після виходу взяв у ротацію Джем ФМ.

Сьогодні Romoza — це Роман з баритоном, що пише та виконує зворушливі життєві історії у піснях.

За 4 роки творчості вже випущено повноцінний альбом та 6 синглів, знято 6 кліпів.

Ще 3 сольних виступи у легендарному київському Докер-пабі та десятки сольних та збірних концертів на різних майданчиках країни.

А також мільйони українців щодня слухають треки «Працює ППО», «Просто хороші люди», «Відболіло!» по радіо у різних куточках світу.

Читати також


up