Співак ANDRUX презентує нову пісню «Демони»

Співак ANDRUX презентує нову пісню «Демони»

Український співак з сонячного Сан-Франциско ANDRUX вперше у своїй новій композиції розповів власну історію боротьби із внутрішніми демонами, яка призвела до пізнання самого себе та знаходження духовної сили. Демонами автор називає той самий внутрішній супротив, який завдає болю близьким. 

Пісня «Демони» про трансформацію власного “я”, яка можлива лише за великого бажання і кропіткої роботи над собою. В ній ANDRUX розповідає, що справжня сила полягає у самоконтролі, здоровому спілкуванні та любові до себе й інших. Люди мають навчитись нести відповідальність за свої вчинки, бо саме це відчуття надихає на роботу над собою.

«Роками я вважав себе сильною людиною через те, що в будь-якому конфлікті вміло, яро, а деколи й агресивно відстоював свою позицію. Завдяки життєвому досвіду і терапії, я зрозумів, що колишні патерни поведінки не мають місця в новому, здоровому спілкуванні з людьми. Тому довелось відпустити своїх “демонів”. Цією піснею я розповідаю, що не треба приймати демонів одне одного, треба працювати над вадами власного характеру, а не виправдовувати це токсичними фразами типу "приймай мене таким, який є"», – поділився співак.

У сюжеті відвертої відеороботи співака демонструється синергія маскулінності та крихкості закоханого серця, яка можлива лише за умови сприйняття себе. Адже поєднання цих протилежних, на перший погляд, проявів у ніжність справжніх почуттів, можливо лише завдяки роботі зі своїми внутрішніми “демонами”.

«Демони» – пісня, яка закликає рости в любові та повазі одне до одного. Заспівай колискову своїм демонам, щоб не завдати болю тій людині, яка дорога вашому серцю. Послухати нову композицію можна на всіх музичних платформах.



 









Читати також


up