Прем’єра дебютного сингла «Крила» талановитої співачки Carrie Frank

Прем’єра дебютного сингла «Крила» талановитої співачки Carrie Frank

Carrie Frank /Керрі Франк, молода українська співачка, автор пісень представляє свій дебютний синг «Крила» .

Ця пісня призвана подарувати слухачам надію та натхнення, нагадуючи, що кохання - це та сила, яка дарує нам крила. Низький  альт - тембр співачки придає цій композиції особливий шарм та глибину. «Крила» не просто пісня, а історія про те, як кохання може змінити наші життя на краще. Вона наповнена емоціями й почуттями, які підтримають і надихнуть кожного хто цього потребує.

Історія створення: «Початком мого співочого шляху став переломний момент в житті, коли я зрозуміла, що не хочу його прожити, не здійснивши свою найзаповітнішу мрію - бути співачкою. Спробувавши багато професій, я зрозуміла, що моя душе все таки належить музиці. Це те, про що я завжди мріяла. Музика стала моїм компасом. Я повернулась до себе. Хочу дарувати свою музику, працювати, вдосконалюватися щоб мій  слухач мене почув. . .»

Позиціонування: «В серці моєї музики-кохання. Світ, долі людей, та власні емоції надихають мене на написання пісень. Моя мета - створювати музику, що залишиться в серцях слухачів на довгі роки та додасть їм натхнення, комусь допоможе або стане саундтреком до якогось класного етапу в житті. Вірю, що в сучасному світі ВАЖЛИВО і МОЖЛИВО бути собою і в творчості, і в житті».

Про співачку Carrie Frank

Carrie Frank - молода Українська виконавиця та авторка пісень. Мій творчий спектр охоплює різні жанри, але, напевно, основний - поп з елементами року, соулу і денс стилю, що можна буде почути в моїх наступних релізах. Усі ці жанри мені близькі, і я не хочу зациклюватися на одному. Це додає різноманітності та глибини моїм пісням.

Займаюся музикою з дитинства. Спочатку це були просто уроки вокалу. Потім переді мною стояв вибір, куди вступати після школи, і я обрала журналістику, думаючи, що музика - щось недостатньо серйозне. Але зрештою забрала документи і вступила до Академії культури і мистецтв. Це були чудові часи студентства, але 2014 року почалася війна і я була змушена покинути рідний Луганськ.

Якийсь час я займалася музикою, але зрештою пішла з цього, вирішивши для себе, що вона буде тільки моїм хобі. Я займалася ілюстрацією, UI/UX дизайном, але завжди думки були тільки про музику. На другий рік повномасштабного вторгнення я зрозуміла, що не хочу прожити життя, не зробивши те, про що мріяла завжди.

Попри всі професії, які я опанувала за все своє життя, перш за все, я - співачка. Це те, що обрала моя душа ще коли я була дитиною і в бабусі на стільці співала пісень, те, що дає мені відчувати всі барви життя і те, від чого сама себе відмовила, піддавшись безглуздим сумнівам.

Коли я собі зізналася в цьому, все стало на свої місця. За весь свій творчій шлях я  пробувала себе і в талант-шоу, були виступи в ресторанах, знайомства з талановитими музикантами, які зараз вже  стали популярними артистами. Я працювала,розвивалась але все одно завжди поверталася до музики. Усі мої дороги завжди мене приводили до музики і просто тикали носом і казали: "Кароліно, співай!" Врешті решт, я дістала свої старі зошити, з текстами, з віршами. Я знову почала писати пісні і записала свою першу авторську пісню "Крила" і розпочала свій шлях. Я зрозуміла, що прийшов час повернутись до себе.

Наразі я працюю над своїми наступними синглами і планую до кінця року випустити перший альбом. Зі світових артистів для мене іконою є Ріанна, Аріана Гранде. Серед українських артистів мене надихають The Hardkiss та Сheev, його лірика, глибина пісень мені дуже близькі.

Через свою музику я прагну донести до слухачів глибокі емоції та переживання. Моя мета - створити атмосферу, де кожна нота і слово несуть у собі особливий сенс і закликають до саморефлексії. Моя музика - це не просто композиції, а історії, які можуть торкатися сердець і надихати на роздуми. Я вірю, що кожна нота може стати мостом між мною та моїми слухачами, передаючи почуття, які складно висловити словами. Моя місія - донести красу, емоційну глибину та внутрішню силу через кожну композицію, щоб моя музика стала джерелом натхнення та підтримки для тих, хто її слухає.

Текст пісні "Крила"

Коли прокинусь від дощу

Тебе шукатиму очима

Думки свої всі відпущу

Їх за дверима залишу й більше не знайду

Ти як картина

А я сюжет вигадую

І знову крила

Свої відкрила я тоді

Коли повірила у силу

Що ховалася в мені

Я захотіла

Лише зоб ти мене тримав

А я летіла я летіла доки ти…

Я вікна відкрию

Впустити у серце це кохання

Ти поруч я млію

І з розуму зводить це бажання

Знайти не втрачати

Я згодна бо з тобою

Не хочу втікати від себе

Порину з головою

І знову крила

Свої відкрила я тоді

Коли повірила у силу

Що ховалася в мені

Я захотіла

Лише щоб ти мене тримав

А я летіла я летіла доки ти

Мене не відпускав

Мене не відпускав

Мене не відпускав


Читати також