Помічник для тих, у кого є магазин

Помічник для тих, у кого є магазин

Торгівля є найпопулярнішим сегментом бізнесу, адже споживацькі запити завжди перебувають на високому рівні. Багато людей вибирають для своєї діяльності саме такий вектор, а завдяки інтернету кожен може відкрити магазин, навіть не маючи складу. Якщо ви хочете бути в курсі стану ваших справ, варто приділити увагу обліку товарів. Саме це питання розберемо докладніше.

Що потрібно знати, щоб якісно організувати роботу

Наразі вести облік товарів дуже зручно із залученням сучасних технологій. Більше не треба вести товсті журнали чи тримати в голові рух продукції. Українські розробники пропонують програму для ведення обліку продукції. Так керівник або відповідальна особа буде завжди в курсі стану справ на складі. Програма допоможе вам контролювати рух продукції і вести облік товарів

Робоча інформація

Застосування програми обліку товарів здатне прискорити процеси та зробити їх якіснішими. Серед переваг, які ви отримаєте, користуючись платформою, будуть:

  1. Автоматизація. Допомагає відстежувати товари (від появи на складі до надходження у продаж і формування звітів про їхній рух).
  2. Мінімізація ризиків. Користуючись платформою, ви знижуєте ймовірність помилок, які можуть бути спровоковані людським чинником, а також підвищуєте точність отриманих даних.
  3. Ефективне управління запасами. Це можливо завдяки оперативному відстежуванню надходження товарів на склад. У вас з’являється інструмент із контролю запасів у реальному часі. У такий спосіб ви можете завжди забезпечувати наявність необхідних товарів.

Крім обліку, спрощуються та прискорюються такі процеси, як аналіз або звітність. Ви маєте доступ до документів в електронній формі, що сприяє швидкому прийняттю рішень.

Програмне забезпечення передбачає легкий контроль за рухом коштів. Ви можете відстежувати грошові надходження з терміналів і локальних кас. Це дуже зручно, якщо у вашому розпорядженні є торговельна мережа. Стають прозорими надходження на банківські рахунки й облік валютних операцій. Без зайвих запитів ви можете отримувати відомості про поточні ціни у постачальників і, користуючись цією інформацією, приймати своєчасні рішення щодо власного ціноутворення. Перед вами завжди будуть відомості про заборгованість покупців або постачальників.

дывчина з ноутбуком

Зверніть увагу

Перерахована лише невелика частина функцій, якими наділена платформа для обліку. Більше ви дізнаєтеся, завернувшись безпосередньо до розробника на його сайті.

Ефективність платформи пояснюється дуже просто - її розробкою займалася команда фахівців, які мають великий досвід адміністрування серверів. Кожен із них працював у корпоративному та середньому бізнесі, брав участь у розробці програм саме для обліку, тож їм відомі всі нюанси цього напряму.

Щоб перевірити програму в роботі, ви можете замовити тестову версію. Потім розробники здійснять необхідні налаштування для вашого бізнесу, допоможуть визначитися з оптимальним тарифом.


Читати також