Український музичний продюсер Tim випустив новий трек «CODED!»

Український музичний продюсер Tim випустив новий трек «CODED!»

Український музичний продюсер та бітмейкер Tim народився в Бердянську, пише музику вже 4 роки. Активно просуває свою творчість як в Україні, так і за кордоном, але мріє стати популярним у власній країні.

"Концепція цього релізу полягає в тому, щоб відобразити емоційний та психологічний стан українського суспільства під час війни. Трек і кліп створені, щоб передати відчуття страху, тривоги, але й сили та рішучості. Це не лише музичний витвір, а й спроба звернутися до глядача з проханням згуртуватися й підтримати тих, хто переживає ці важкі часи. Кожна нота, кожен кадр пронизані бажанням висловити віру у перемогу та підтримку нації в боротьбі за свою свободу та незалежність.

Цей реліз для мене - спосіб виразити підтримку та солідарність з тими, хто переживає війну. Його створення відбулося під впливом почуття тривоги, але й надії на перемогу та єдність. Кожна нота та кадр наповнені моїми емоціями та вірою у мир та свободу", - розповів Tim.

"Не зупиняйтеся на цьому релізі! Приєднуйтесь до моєї музичної подорожі, очікуйте нових треків та кліпів, які продовжать відображати актуальні теми та висловлювати мої почуття. Будьте на зв'язку для новин та оновлень!"


Читати також