КУ Публічна бібліотека Збаразької міської ради шукає дарувальників

КУ Публічна бібліотека Збаразької міської ради

«Безсмертя книги – в її читачах» - таке життєве кредо Публічної бібліотеки Збаразької міської ради, яка розміщена в колишньому прикостельному комплексі монастиря бернардинів, пам'ятки архітектури ХVІІ—XVIII століть.

Наша бібліотека – це велике серце міста, яке б’ється і постійно тримає руку на пульсі всіх подій (літературних і не тільки).

У книгозбірні проходили незабутні зустрічі з Дмитром Павличком, Мирославом Дочинцем, братами Капрановими, Надійкою Гербіш, Володимиром Шовкошитним, Ніною Фіалко, культурним десантом «Слідом за #Голосами», випускниками групи Aspen Institute Kyiv, багатьма відомими людьми України, письменницькою елітою краю.

У 2019 році, з ініціативи відомої української письменниці, уродженки Збаража Надійки Гербіш, у бібліотеці проводила свою роботу "Cowo.guru - школа розвитку мислення", що проходила під керівництвом експертів - одного із засновників цієї школи в Києві Андрія Мельника та, власне, самої Надійки. Засідання школи довели, що бібліотечний простір можна переосмислювати по-новому, а свій освітній рівень підвищувати, використовуючи цікаві книги та новаторські методики.

З 1 серпня 2021 р. до 24 лютого 2022 року в Інтернет-центрі бібліотеки працював майданчик з проведення іспитів на отримання сертифіката про рівень володіння державною мовою.

Так само як школа цінна своїми учнями, так і бібліотека цінна своїми читачами, зокрема багаторічними прихильниками-любителями книги. Для своїх читачів ми хочемо мати найкращий фонд і найкращі книги.

Бібліотека буде вдячна за кожну книгу сучасного українського чи зарубіжного автора!

КУ Публічна бібліотека Збаразької міської ради

Мріємо отримати літературні новинки сучасних українських та зарубіжних авторів. Серед книг, які бажають прочитати читачі нашої бібліотеки:

  •  «Війна з тильного боку» А. Любки.
  • «Восьме життя (для Брільки)» Ніно Харатішвілі.
  • «Дорога на Асмару»  С. Сингаївського .
  •  «Так ніхто не кохав» Антологія української поезії про кохання».
  • «Спадок» Люко Дашвар.
    «Хто ти такий?» А. Чеха.

 Електронна пошта:  biblioteka@zbarazh-rada.gov.ua

Сторінки бібліотеки на фейсбуці:

https://www.facebook.com/zbarazka.biblioteka/about

https://www.facebook.com/groups/264043121675936


Читати також