07.07.2024
Культурна країна
eye 201

Дубенська міська бібліотека для дітей шукає дарувальників

Дубенська міська бібліотека для дітей

Вас вітає Дубенська міська бібліотека для дітей та бібліотекар Страхарська Наталія Миколаївна.

Наша бібліотека обслуговує читачів від 2 до 15 років. Відвідує бібліотеку біля 2100 читачів: дітей, підлітків, батьків та вчителів. Фонд бібліотеки непоганий, вже очищений від російських видань, але оновлення фонду є пріоритетом. З початком війни припинилось фінансування УІК і бібліотечні фонди майже не оновлюються.

Бібліотека знаходиться в густонаселеному районі. Бере активну участь в обласних конкурсах, залучає читачів до фоточеленджів, благодійних ініціатив на допомогу ЗСУ, впроваджує екологічні ініціативи. Кожен відвідувач знайде для себе щось цікаве у стінах бібліотеки.

Завданням бібліотеки є задоволення потреб читачів у нових українських книгах, соціально-психологічна підтримка в умовах війни, у т. ч категорії ВПО, розширення кола партнерів, подальше наповнення вебсайту та сторінки бібліотеки власними інформаційними й інформаційно-розважальними продуктами.

Гасло нашої бібліотеки - це слова великого педагога В. Сухомлинського:

«Книга - це віконце, через яке діти бачать і пізнають світ і самих себе».

Автори та книги, які затребувані в нашій бібліотеці:

Для дітей: І. Андрусяк, З. Мензатюк, Н. Чуб, Татуся Бо, К. Єгорушкіна, О. Олесь, О. Радушинська, В. Захабура, Н. Довгопол, енциклопедії для дітей про фінансову грамотність, література про волейбол, баскетбол, греблю, футбол.

Для дорослих: В. Лис, Н. Фіалко, С. Талан, Д. Гнатко, О. Калина, О. Печорна.

Адреса електронної пошти: dubno-mdb@ukr.net

Сторінка у фейсбуку: https://www.facebook.com/Dutyaca

Дубенська міська бібліотека для дітей

Читати також


up