Катеринівська сільська бібліотека-філія Публічної бібліотеки Лозівської міської ради Харківської області шукає дарувальників

Катеринівська сільська бібліотека-філія Публічної бібліотеки Лозівської міської ради Харківської області

Добрий день!

Вас вітає Катеринівська сільська бібліотека-філія Публічної бібліотеки Лозівської міської ради Харківської області.

Кажуть, що у бібліотеці повинна панувати тиша. Але погляньте на фото: хіба може бути тихо там, де постійно вирує життя? Коли бібліотека обслуговує 650 користувачів, серед яких більш ніж 120 дітей, про тишу та спокій не може бути й мови.

Наша бібліотека - це сучасний культурно-просвітницький хаб, ідеальний простір для пошуку інформації, самоосвіти, саморозвитку, цікавого спілкування та змістовного відпочинку. До послуг відвідувачів - просторий читальний зал, два комп’ютери, безкоштовний Wi-Fi, можливість копіювання, сканування та друку документів. Окрім участі в інтелектуально-розважальних програмах та творчих акціях, користувачі можуть приєднатися до двох клубів за інтересами: «НавКОЛО» (для читачів з багаторічним стажем) та «Друзі бібліотеки» - для дітей, яких приваблює бібліотечна «кухня». Щоліта до бібліотеки звертаються школярі з Харкова та інших міст, які приїжджають до села на канікули, а останніми роками коло наших читачів поповнилося значним числом внутрішніх переселенців.

Сучасна українська книга - це і зброя проти русифікації, яка десятиліттями панувала в нашій місцевості, і захист від тривог сучасності. Потреба в ній надзвичайно висока, але зараз сільські книголюби не можуть дозволити собі, як раніше, поїхати до книгарень Харкова, Дніпра чи Києва, щоб досхочу поритися в книжкових новинках. Єдина їхня можливість безкоштовно взяти в руки новеньку книгу, щоб познайомитися з нею наживо, - це бібліотека. Тому ми неймовірно вдячні порталу Експеримент за висвітлення потреб сільських бібліотек і дуже сподіваємося, що з його допомогою наші полиці заповнить рідне, своє, українське слово.

Катеринівська сільська бібліотека-філія Публічної бібліотеки Лозівської міської ради Харківської області

Найчастіше у нас запитують сучасну українську романтичну та детективну прозу, переклади світової класики та європейських бестселерів, програмові твори, пригоди і фантастику для школярів, вімельбухи, комікси та яскраві видання для наймолодших.

Ми будемо раді кожній подарованій книзі та обов'язково розповімо про отриману підтримку в соцмережах.

Наша електронна пошта: kater.bibl@ukr.net 

Наша сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/groups/990398388014986 

З повагою та сподіваннями

завідувач бібліотеки Оксана Зозуля

Читати також


up