Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради шукає дарувальників

Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради

В умовах повномасштабного вторгнення РФ та запровадження воєнного стану КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» продовжує працювати, визначивши пріоритетними програмно–проєктну діяльність, культурно-просвітницьку діяльність, просування книги та читання, бібліотечне обслуговування ВПО, просування бібліотек та бібліотечних послуг, краєзнавчу діяльність, а також виконання плану з реалізації Стратегії розвитку читання «Читання як життєва стратегія», що розроблена та реалізується рівні держави.

Бібліотекарі закладу щорічно обслуговують понад 10 000 користувачів, книговидача складає понад 200 000 примірників.

Працівники КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» налагодили співпрацю з Мобільною Гуманітарною організацією «INTERSOS» та проводять тренінгові заняття для ВПО, наприклад: «Насильству немає виправдання», «Міжнародний день захисту прав жінок 8 БЕРЕЗНЯ. Історія виникнення» .

На базі КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» в бібліотеці для дітей відкрився дитячо-молодіжний простір «Давайте будемо дружити» (за підтримки чеської гуманітарної організації «Людина в біді» та співпраці Вінницького обласного молодіжного центру «Квадрат»).

Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради

Працівниками головної бібліотеки КЗ ПБ Крижопільської селищної ради розроблено довготривалий проєкт - заснування клубу «Говорімо українською». Проєктну діяльність було спрямовано на допомогу ВПО з метою спрощення їхнього комунікування з місцевим населенням та інтегрування у Крижопільську громаду.

Бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» - це багатофункціональні, вільні й доступі майданчики для спілкування, особистісного та професійного розвитку, творчості та відпочинку.

З метою привернення уваги користувчів бібліотеки до читання бібліотечні фонди потребують оновлення. Найбажанішими для наших користувачів є література сучасних українських авторів, література з питань права, література з природничо-наукової тематики, книги з психології та мовознавства.

Наша електрона адреса: kryzhopilska@ukr.net

Cторінка на фейсбуці: https://www.facebook.com/profile.php?id=100078474240252

Читати також


up