Філія № 9 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ шукає дарувальників

Філія № 9 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ

Філія № 9 Центральної бібліотеки Полтавської міської територіальної громади.

Бібліотека обслуговує понад 4400 користувачів, серед яких діти, підлітки та дорослі. Фонд складає близько 18 000 екземплярів книжкових видань. Філія активно співпрацює зі школами, волонтерами, працівниками інших закладів культури міста, об’єднує ініціативних батьків, обслуговує внутрішньо переміщених осіб.

Крім надання інформаційних послуг (абонемент, читальна зала, інтернет-доступ), у бібліотеці на постійній основі проводяться творчі майстеркласи для дітей та дорослих, функціонує шаховий клуб, діє спеціальна зона для розваг та творчості дітей – Дитячий креативний простір B-Zone.

Філія № 9 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ

Працівники бібліотеки постійно намагаються покращити рівень обслуговування, збільшити і зробити більш якісним фонд філії, відслідковують популярні тенденції в літературних смаках, беруть участь у розіграшах книг у соцмережах. Філія № 9 є одним із центрів дозвілля та своєрідним «третім місцем» для багатьох мешканців мікрорайону.

Потрібні книги для дітей та підлітків: комікси, пригодницькі, фентезі, детективи (М. Джоселін), нон-фікшн (Е. Барзотті, В. Федієнко), книги з психології та розвитку дітей С. Ройз, програмні твори, особливо, сучасних авторів (Р. Шеклі, Д. В. Джонс, Дж. Бойн, Шолом-Алейхем, Т. Поставна, С. Тараторіна, та інші).

Книги для дорослих: галузеві (історія, психологія, саморозвиток), художні (Ф. Бакман, Р. Галбрейт, А. Гейзелвуд), великий попит на трилери, детективи, сімейні саги та романи. В тренді сучасна українська література (через великий попит, були б вдячні за будь-яку літературу українською мовою, щоб запропонувати альтернативу любовним романам російських авторів).

Електронна пошта: poltbibl9@gmail.com

Фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/poltbibl9

Читати також


up