Оксана Білозір презентувала нову пісню «Два серця»

Оксана Білозір презентувала нову пісню «Два серця»

Оксана Білозір, народна артистка України та одна з найвідоміших виконавиць української естради, презентувала свою нову пісню під назвою «Два серця». Авторами пісні стали сонграйтери Володимир Будейчук і Лариса Архипенко. 

За словами артистки, «Два серця» — це прониклива композиція, яка розповідає про силу кохання, єдність душ і невідворотність почуттів. Нова пісня є відображенням особистих переживань Білозір і почуттів, які вона бажала передати слухачам. 

«Ця пісня про два серця, що знаходять одне одного, незважаючи на відстані та випробування. Вона про те, що справжнє кохання завжди знаходить свій шлях», — зазначила Оксана Білозір.

До музичної прем'єри співачка презентувала mood відео, в якому вона активно позує на камеру і випромінює емоції кохання, жіночності та чуттєвої тендітності. Незважаючи на свій вік, Білозір у гарній формі, вона дійсно несе приклад для багатьох жінок, які прагнуть виглядати гідно і мають право на кохання у будь якому віці. 

Пісню “Два серця” шанувальники Оксани Білозір вже можуть почути на популярних музичних платформах, таких як Spotify, Apple Music та YouTube.

У жовтні співачка відправляється у гастрольний тур. Оксана Білозір презентує нову музичну програму  “Народжена Україною” та виступить у Берліні, Валенсії, Мадриді, Варшаві, Празі та у інших містах Європи.

 





Читати також


up