Співачка OLENA USENKO випустила новий сингл та кліп «Птаха»

Співачка OLENA USENKO випустила новий сингл та кліп «Птаха»

OLENA USENKO вразила новим синглом «Птаха», який захоплює своєю глибиною. Співачка стала не тільки авторкою пісні, але й режисеркою кліпу, що передає її особисті переживання та пережите.

«Птаха» — це музичний маніфест про свободу та сміливість відпустити. Композиція розкриває глибокі внутрішні конфлікти, коли любов і біль переплітаються, а вміння дати волю своїй половинці стає актом справжнього кохання. Артистка переконана, що ми часто стаємо заручниками стосунків, розчиняємось в іншій людині, забуваючи про себе. Однак справжнє кохання полягає в тому, щоб дати іншому волю, навіть якщо це боляче. 

“Цікаво, що люди, які слухали «Птаха», по-різному її інтерпретували, але всі погоджувались з одним — це ода свободі”, — каже артистка.

Кліп на пісню «Птаха», знятий Roman Antyuk (Роман Антюк), став ще одним важливим елементом цієї історії. Прототипом птахи стала талановита танцівниця Iren Motsar, яка своїми рухами втілила свободу і легкість, що стала центральною темою кліпу. Зйомки музичного відео тривали 12 годин і проходили на п’яти різних локаціях. Сама ж артистка приміряла на себе три кардинально різні образи: рокерський, елегантний та ніжний. Одним з найсильніших моментів відео став кадр, де Олена стоїть посеред дороги, а повз неї на великій швидкості проносяться машини. 

“Це був один з найскладніших і найстрашніших моментів зйомок, та для мене важливо було передати ці емоції — ризик, сміливість і готовність йти на все заради свободи”, — зізнається Олена.

«Птаха» — це історія, що захоплює своєю глибиною та чесністю. Кліп уже доступний на YouTube, а пісня — на всіх музичних платформах.

Короткий опис:

OLENA USENKO презентує новий сингл «Птаха» – потужна композиція про свободу та вміння відпустити. Чуттєва мелодія і глибокий вокал створюють незабутню атмосферу, підкреслюючи кожен момент переживань. «Птаха» – це про відданість і силу йти далі. Слухайте зараз на всіх музичних платформах!

Читати також


up