LUSHCHINSKA feat. Arturro Mass презентують запальну дуетну пісню Гопак

LUSHCHINSKA feat. Arturro Mass презентують запальну дуетну пісню Гопак

Новий український танцювальний сингл Гопак про мужність та красу українських жінок, про український народний танець Гопак, як символ незламності та єдності Українців у важкі часи. У пісні поєднанні народний вокал та східні танцювальні мотиви. Для Юлії це перша дуетна музична робота. 

«Українські жінки найкрасивіші у Світі та мають надпотужну силу, багато дівчат служить у ЗСУ на рівні з чоловіками, жінки стали міцним тилом та взяли на себе важкі чоловічі обов’язки, тому я вважаю, що Гопак це тепер не тільки чоловічий танець, це танець незламного народу України. Щоб не відбувалося,  де б ми не були, ми поширюємо українську культуру, танцюємо, співаємо та посміхаємось. І пам’ятайте, любов та добро переможе зло»

- співачка LUSHCHINSKA

ПРО ВИКОНАВЦІВ:

LUSHCHINSKA - українська співачка, автор пісень, ведуча та акторка. Жага до життя, любов до Батьківщини, кохання та сім‘я - цінності, до яких артистка закликає своєю творчістю. Юлія торкається найтонших струн душі, а її харизма, енергія та почуття гумору, підкорюють серця людей.

LUSHCHINSKA – учасниця ШОУ «Х-фактор 9», переможниця «Караоке на майдані», Тік ток блогер, родина співачки переможці шоу «Супер мама» (1.2 мільйони переглядів на Ютуб), актриса більше 15 телесеріалів. Пісня «Ми герої» лунає на багатьох радіо України та у популярних плейлистах YouTube and Spotify.

Arturro Mass – український співак та відомий саундпродюсер, його пісні активно ротуються на топових радіо Світу, а кліпи можна побачити на М1 та М2. Разом артистів поєднує МУЗИКА та рідне місто Дніпро.

Слова до пісні «Гопак»

Сл. Юлія Лущинська

Муз. Євген Лимонченко

1 куплет:

Не знала, що тебе я спіймала

Де був ти? Я так, так, так сумувала

Ми з тобою пара! Ой не діє, твоя чара

Ми з тобою пара, треба кликати Мольфара Ти вино собі купив і зачіску намостив, Вітаміни вжив, типу м'язи намостив.

Приспів

Коси заплела, вишиванку одягла

Гарна українка я! Я танцюю гопака Гоп - гоп гопака 

Я танцюю гопака! 

Де би я би не була, я танцюю гопака!

2 куплет:

В перший день ти промовляв, як мене ти покохав

Не повірила в слова, бо давно вже не мала

Запросив мене на танці,

Ой, ви хлопці, всі коханці,

Ти мене не обведеш, як загубиш не знайдеш Ти до мене приставав, свої руки простягав, Мої плечі цілував, обіймав і чарував.

РЕП: 

Дівчата найгарніші в нас 

Козаки зроблять все для вас 

Танцювати-стиль життя,

Навколо нас крутиться земля, 

Щоб не відбувалося,  Ми не зламаємся,  Ми об’єднаємся!

Україна в нас одна,  Ми танцюєм гопака!


Читати також