Перше велике інтерв'ю Анни Трінчер у Раміни Есхакзай

Перше велике інтерв'ю Анни Трінчер у Раміни Есхакзай

Анна Трінчер про булінг на зйомках, аб’юзні відносини та життя в онлайні

Анна Трінчер українська співачка, акторка та її чоловік блогер, підприємець Олександр Волошин герої нового інтерв'ю на YouTube каналі Раміни Есхакзай. У даному випуску глядачі дізнаються, як розвивається кар'єра Анни Трінчер, і які проблеми дитинства вплинули на її шлях до успіху, та чому з 12 років мріяла про самостійне життя. Анна також розповідає про стосунки з батьками та як розлучення батьків вплинуло на її психоемоційний стан. Чому досі не може говорити про батька та про образу на нього. Також подробиці зйомок серіалу "Школа" і як популярність вплинула на життя та кар'єру. Стосунки з колишнім хлопцем Богданом Осадчуком та як після роману з актором потрапила в лапи до аб'юзера і стикнулася з сексуальним насильством. Окремо поговорили про процес створення треків, плагіат та шароварщину. Олександр Волошин, зі свого боку, розповів про шлях у бізнесі, як працював у Німеччині, щоб заробити гроші на власний магазин. Магазин та контрабанда, чим його онлайн-курс відрізняється від класичного інфоциганства. Пранки, хайп та агресивний маркетинг, як це допомагає в просуванні себе в медіа. Також про допомогу ЗСУ, родичів на фронті та чому не йде воювати. Про тривожний розлад та як вчиться жити з цим діагнозом. Дивіться велике інтерв'ю з Анною Трінчер та Олександром Волошиним у новому випуску на каналі RAMINA.

«На мене полилось стільки гівна»: Анна Трінчер про звинувачення у плагіаті 

або 

Пісня «Зай» скандал з плагіатом: подробиці історії від співачки Анни Трінчер 

Співачка Анна Трінчер дала відверте інтерв’ю Раміні для її YouTube-шоу «RAMINA». Співачка поділилась тим, як створює музику та показала студію, на якій записує власні треки. А також розповіла історію про плагіат з піснею «Зай», яка вірусилась у соціальних мережах. 

"Історія така: я знаю Юлію і не була знайома з її творчістю. Коли запостила тизер до кліпу з моєю піснею, вона писала, що я сплагіатила всю пісню. Тоді я прослухала і почула, що схожі два перших рядки, але до цього не була знайома з цією її піснею», — каже Анна

Пісня Анни вже на той момент була готова до релізу. Відзнятий кліп і все завантажено на майданчики. Адже так працює пріоритетна подача, яка робиться за два тижні до релізу. Тому артистка одразу сказала команді зв‘язатись з Юлією і знайти компроміс у цій ситуації. Оскільки, пісню «Зай» Анна купила в іншої авторки, то попросила і її  поговорити з Юлією, щоб не було ніяких претензій. 

Спочатку Юлія сказала, що немає проблем і всяке буває, тому не буде ніде нічого писати, але згодом все вийшло по-іншому: 

«Я пережила дуже багато гівна саме зі сторони співачки, яка мене звинуватила в тому, що я сплагіатила ніби свідомо у неї цю пісню. Є певна репутація артиста. І це було б дуже тупо і не логічно, напевно, я б взяла якусь стару, точно не українського видання пісню, щоб плагіатити. Я завжди за конструктивний діалог, з нею спілкувались і автор, і моя команда. Все було нормально, та потім вона почала постити мільйони сторіз, яка я погана, що моя творчість зґвалтована. І навіть через пів року не заспокоїлась. Почала грозитися у сторіз, що подасть на мене до суду. Ну якщо так, то давай вирішимо все у правовому полі. Але об'єктивним є те, що людина просто хайпилась на моєму імені», — розповіла співачка

Лірична прем‘єра «Кропива» про кохання, яке жалить, вже на YouTube-каналі співачки.

«Не думала, що можу зібрати солдаути»: Анна Трінчер поділилась переживаннями перед сольними концертами 

Українська артистка Анна Трінчер анонсувала великий тур Україною. Проте фанати співачки обурились, що до списку увійшла мала кількість міст і в основному на заході країни. 

 "У мене з командою вже 9 червня стартує всеукраїнський тур. Ми додаємо міста Дніпро та Суми, бо дуже багато людей на мене трохи образились. Адже спочатку було анонсовано міста на заході України. Це для мене перший великий тур в моїй кар'єрі, я дуже довго до цього йшла», — розповіла артистка у інтерв‘ю в YouTube-програмі Раміни

Нещодавно українська співачка Анна Трінчер дала два великих сольних концерти у Львові та Тернополі. Де зібрала повні зали шанувальників, які співали в унісон всі пісні артистки. 

«Тільки недавно відбулись мої сольні концерти. І в мене буває такий синдром самозванця, я інколи не вірю в свої сили. Тому за місяць до цього концерту я хотіла його скасовувати. Переживала, що ще не готова, що це надто великий майданчик. І я ніколи не думала, що зможу зібрати солдаути. Це для мене дуже великий крок у моїй кар‘єрі», — поділилась Анна Трінчер

Новий трек «Кропива» Анни Трінчер став першою піснею, яка розкриває новий виток творчості Анни Трінчер.

Вперше почути трек з живим звуком можна на концертах співачки, адже наступного місяця Анна відправляється у всеукраїнський тур «Лише ти і я» — 9 червня Луцьк, 10 червня Житомир, 11 червня Рівне, 12 червня Чернівці, 19 червня Вінниця, 20 червня Одеса, 25 червня Львів, 12 липня Ужгород, 13 липня Івано-Франківськ, 15 липня Хмельницький.

ТЕЗИСИ: 

Негативний образ Саші Волошина та вплив негативу на кар'єру Анні Трінчер.

Знімальний майданчик телесеріалу «Школа», мізерні гонорари, булінг на зйомках та переслідування сцен із серіалу в реальному житті. 

Зіркова хвороба, наслідки швидкою популярності та стіни лікарні аби прийти в себе. 

Початок будування бізнесу Саші Волошина - це хизування перед аудиторією.

Зв'язки з митницею, корумпована система і обман – бізнес на копіях (репліках) відомих брендів, це “кришується” у нас, але працює без ліцензій. 

Схеми заробітку, інфоциганство, створення курсів – завтра ти почнеш мати тисячі доларів.

«Немає у мене батька, на жаль» – Анна Трінчер про жахливі відносини з батьком, з яким сварилась у дитинстві. 

Подумки про лави захисників, страх та захист матері та брата.

7 років без рідного батька, спробував, але не зміг простити. Він з ножем кидався на мою маму. 

Психологічний та сексуальний аб'юз. Анна про відносини з чоловіком на 15  років старше. «Були речі, від яких мені було боляче, і я цього не хотіла».

Онлайн-магазин та контрабанда – Олександр Волошин про жорсткі умови бізнесу. 

Конфлікт зі співачкою Юлією Розен та обвинувачення у плагіаті.
«Вона хайпилась на моєму імені».


Читати також