21-01-2022 Розваги 94

Роберт Паттінсон може знятися в новому фільмі режисера «Паразитів» Пон Чжун Хо – є подробиці сюжету

Роберт Паттінсон в новому фільмі

Режисер «Паразитів» і «Крізь сніг» Пон Чжун Хо зніме науково-фантастичний фільм за мотивами роману «Міккі-7» Едварда Ештона, який ще не вийшов. На головну роль розглядається Роберт Паттінсон.

Як пише Deadline, Пон Чжун Хо має намір виступити режисером, сценаристом та продюсером екранізації «Міккі-7» – з ним ще ведуть переговори. Участь Роберта Паттінсона також обговорюється – з актором поки що не підписали договір. Фільм випустить Warner Bros.

Книга «Міккі-7» має надійти у продаж десь на початку 2022 року. Пон Чжун Хо отримав рукопис неопублікованого твору наприкінці 2021 року. Уточнюється, що автора дуже зацікавила ця історія. Проте Чжун Хо може переосмислити сюжет.

У центрі уваги «Міккі-7» виявляється клон Міккі-7, який працює живим витратним матеріалом у команді дослідників. Як очікується, Роберт Паттінсон і зіграє Мікі.

Герой співпрацює з учасниками експедиції, які вирушили колонізувати крижаний світ Ніфльгейм. Коли членам екіпажу потрібно виконати дуже небезпечну, навіть самогубну місію, вони звертаються до Міккі. І якщо одна версія Міккі вмирає, генерується нове тіло – при цьому більшість спогадів попередніх Міккі зберігається.

Центральний персонаж виявиться вже сьомим Міккі. Клон завдяки досвіду попередників усвідомлює всі тонкощі посади та зрозуміє, чому вона так не затребувана.

Дату прем'єри цієї картини, що інтригує, поки не повідомляють.


Читати також