Привіт березень, або весна таки прийшла

Привіт березень, або весна таки прийшла

Весна прийшла. І знаєте, так хочеться, щоб це була справжня весна. З майже літніми вечорами і травневими грозами, із закладеним носом від того, що будемо спати з відкритими кватирками, з відчуттям легкості, коли взуваєш весняне взуття після зимового, і з блакитним мирним небом.

Це буде наша весна! Ми зимували і прийшов час тепла, час змін. Час робити те, що подобається, йти куди хочеться, жити, любити, творити.

Тепер все точно буде добре!

1 березня

Весна. В цей день обов’язково потрібно змінити рингтон на мобільному на щось веселе і дуже весняне. (Воплі Відоплясова «Весна» підійде)).

Цей день також відзначають як день кішок.

Ці тваринки вже давно важать для нас більше, ніж просто домашні улюбленці, тому це ще один привід потішити свою кицьку чимось смачненьким.

Піаніст Єгор Грушин у Львові.

Найяскравіший представник української неокласичної музики виконає свої найкращі композиції у супроводі струнного квартету. Концерт відбудеться у Львівські обласні філармонії ( вул. Чайковського 7) 18:00.

2 березня в Англії представили на суд публіки компакт-диск. І хоч компакт диски не користуються популярністю у сучасному житті, ось що можна з ними зробити.

3 березня

Всесвітній день письменника. Можете привітати всіх хто до цього діла причетний. А я ділюсь з вами гарним віршиком Василя Симоненка.

4 березня

Сьогодні день народження геніальної людини Володимира Івасюка. (Хто ж не знає «Червоної рути» чи «Водограй») Тому в цей день пропоную слухати тільки його твори, кожен знайде щось для себе.

І день народження Анджеліни Джолі. Отже вибір фільмів на вечір автоматично звужується))

5 березня

День народження Майкла Щура. Мій кумир. Людина, яка навіть у теперішній ситуації помічає щось хороше, і говорить про це людям, зараз це програма «Утеодин з Майклом Щуром» але в інтернеті можна знайти давніші його відео, насмієтесь від душі, обіцяю)

6 березня

В цей день треба не забути привітати Дантистів і Сержантів.

Також у Львові відбудеться концерт Івана Дорна у Палаці спорту Україна о 19:00

Концерт Другої ріки у Event Hall КІНО. Бути о 20:00.

Кошти від квитків підуть на розвиток програм проекту та на гранти для обдарованих дітей!

Не пропустіть найсолодше свято у Львові, Свято Шоколаду. Все буде відбуватись У Палаці Мистецтв.

Тут діти та дорослі зможуть виготовити власні шоколадні цукерки, помалювати шоколадом на вафельних тортиках, взяти участь у цікавих конкурсах та у багатьох інших забавах.

7 березня

Колись саме в цей день придумали гру монополія. А якщо не хочете сидіти вдома, то пропоную такі варіанти:

- Виступ гурту "Мері" та фіналіста вищої ліги КВН "Торнадо Люкс"

- Концерт гурту Mad Heads у Львові на вас чекатимуть у Хмільному домі Роберта Домса о 20:00

- Концерт гурту Ray Band. Це щось нове і щось дуже цікаве. Рок-паб The Gas Station, 20:00

8 березня

Складний вибір, дуже складний. Сонячна Брія чи сталевий голос Арсен.

9 березня

Всі знають хто народився. Тільки давайте не будемо казати великий поет, пророк, художник. Це все так, але не десь там у 1860-тих, він поряд з нами, десь в нашій мові, культурі, мистецтві і кінець кінців там на сході.

День діджея. Звичаєм всесвітнього дня діджея є передача всієї виручки, яку в цей день отримають діджеї клубів і радіостанцій різним дитячим фондам.

10 березня

День Народження Шерон Стоун. У її творчому доробку приблизно 75 фільмів. Є з чого вибрати фільм на вечір)

11 березня

День Народження однієї юної поетеси Василини Вербянської.

Зовсім недавно світ побачила її друга збірка «Боже.вільна» Ці вірші зачіпають за живе, надихають жити, творити, любити. Вони щирі і милі, як сама поетеса. Шукайте першу і другу збірку у книгарнях, або саму поетесу у соціальних мережах.

12 березня

Оскільки гугл не знайшов нічого цікавого, оголошую 12 березня Днем Офіційного нічогонероблення.)

13 березня

Ну логічно, що після вчорашнього дня, цей день буде Днем Сну. (але це вже не я придумала))

День Народження Юрія Андруховича.

14 березня

Стартує Lviv Wedding Festival

Презентації, виступи артистів, шоу-руми, майстер-класи в режимі нон-стоп. Це – тільки маленька частинка виставки. Знайомства з найкращими фотографами, відео операторами, агентствами, декораторами та рештою представників весільної сфери. Нагода переглянути тенденції весільних запрошень, декору та флористики, фотокниг і весільних аксесуарів. Побачити як працюють ведучі та скуштувати казкові кенді-бари.

Учасники весільної виставки дізнаються:
– як правильно планувати весільний день
– на що звертати увагу при складанні банкетного меню
– як розподіляти весільний бюджет: на чому можна зекономити, а на чому не варто
– як правильно підібрати ідеальний весільний образ
– проконсультуватись яка саме тобі пасуватиме зачіска та макіяж
– про всі нюанси при плануванні та проведенні виїзних церемоній
– та ще багато важливих речей, які допоможуть зробити весілля ідеальним !

15 березня

День працівника житлово-комунального господарства.

В цей треба зробити приємність тітоньці, яка кожного дня підмітає під’їзд, при любій погоді. Дякуємо!)

16 березня

Рівно рік тому відбувся незаконний референдум в Криму. Тому нехай це буде день правди.

17 березня відзначають День святого Патріка. В наші дні святкування цього дня відбувається не тільки в самій Ірландії, але і в Нью-Йорку, Мельбурні, Буенос-Айресі. Учасники масових гулянь, присвячених цьому дню, одягаються в зелений одяг. Також можна спробувати озеленити свій побут. Створити щось таке.

18 березня

ДахаБраха - 10 років. Концерт у Львові.

19 березня

День народження в улюблениці мільйонів Ліни Василівни Костенко.

20 березня

День Астролога, тримайте гороскоп на місяць.

Овен. Березень – відмінний час для нових починань та завершення незакінчених справ. Всі ідеї, які давно чекають свого втілення, цілком можна здійснити в цьому місяці. Йдеться про робочі моменти і справах особистого характеру.

Телець. У вас все вдаватиметься і збуватися немов за помахом чарівної палички. У березні Тельцям варто особливо уважно прислухатися до голосу власної інтуїції – вона буде надзвичайно гостра, і якщо вам щось підказує, що не варто кудись йти чи щось робити, прислухайтеся до цього голосу. Березень – сприятливий час для укладання договорів і початку нового проекту, до того ж, Тельців чекає просування по кар’єрних сходах або вагома надбавка до зарплати.

Близнюки. Для Близнюків в березні головне – зберегти те, що маєте і чого досягли. Нові плани нічого доброго не дадуть, а розпорошуючи свої сили на нові цілі – легко можна позбутися всього, що вже є. Кращим для Близнюків в березні стане виконання повсякденних обов’язків і завершення, накопичених раніше, недоробок.

Раки. У березні Ракам доведеться поступитися своїм ставленням до деяким людям і, незважаючи на неприязнь, співпрацювати з ними, причому, ця співпраця буде дуже плідним. Несприятливий час для початку нових проектів. натомість, приділивши належну увагу розвитку старих – Рак отримає пристойні бонуси у вигляді просування по кар’єрних сходах і надбавки до заробітної плати.

Леви. Березень для Лева – сприятливий час для всього нового, чи буде це новий проект, або нова посада, або просто навчання новим навичкам або професії – Леви отримають максимум вигоди і задоволення. Виправданий буде ризик, пов’язаний з чимось серйозним і глобальним, єдина порада – перед тим як ризикнути, порадьтеся з фахівцями, ви отримаєте слушну пораду.

Діви. Оригінальність і новаторство Дів не буде користуватися успіхом у начальства в березні. Остерігайтеся ділитися своїми ідеями з оточенням – ними обов’язково скористаються інші вигоду отримають вони ж, вам не дістанеться нічого. прибережіть свої ідеї до більш відповідного моменту. Дівам краще зайнятися завершенням раніше розпочатих справ.

Терези. Старанність і посидючість ваг їм принесе максимум вигоди, вони будуть помічені та відзначені начальством. якщо вам запропонують два варіанти проектів – один потрібно почати з нуля, а другий просто доробити, то перевагу слід віддати першим, що з другим варіантом, замість доходу, ви отримаєте тільки проблеми.

Скорпіони. Можливі любовні розчарування в середині місяця. Причина буде критися у вашій поведінці. Можливо, ви надто нав'язливі, приділяєте багато уваги партнеру і цим йому докучає. Якщо ви не хочете втрачати вашого обранця, то влаштуйте невеликий тайм-аут – зникнете з його поля зору, ведіть себе більш таємниче, дайте невеликий привід для ревнощів. Але, з іншого боку це хороший привід задуматися, чи потрібен вам ця людина поруч. По роботі зірки не обіцяють серйозних змін, проте можливі деякі труднощі з виконанням звичних завдань. Запитайте поради у більш досвідченого колеги або керівництва, щоб уникнути надалі претензій.

Стрільці. Якщо ваше житло вимагає ремонту, то обов'язково займіться ним у березні. Гороскоп на березень 2015 говорить Стрільцям про те, що розпочатий і закінчений в березні ремонт пройде з найменшим капіталовкладенням і витратами. Приділіть це питання все вашу увагу, і ви відчуєте потім не тільки задоволення від виконаної роботи, але й те, що оновлене житло притягує успіх для вас.

Чи не займайте в березні гроші і не беріть у борг, особливо в кінці місяця. Зірки говорять про можливу для вас невдачі всіх фінансових операцій, тому перенесіть залагодження грошових питань на квітень.

В середині березня проведіть вихідні, повністю приділивши час вашим домашнім або коханій половинці.

Козеріг. У березні Козерогові варто побоюватися ризикованих проектів і заходів, несприятливий час для початку чогось нового, в тому числі і для переходу на нову посаду або зміни роботодавця. Краще зайнятися тим. що накопичилося до цього моменту – все розберіть завали і усуньте недоліки, своєчасність виконання доручень керівництва буде оцінена високо. а ось за найменшу неукладку в задані терміни Козероги будуть покарані рублем.У фінансовому плані все рівно, правда очікується невеликий приплив грошей в якості подарунка від когось з близьких.

Водолій. Для Водоліїв прогноз на березень дуже сприятливий в усіх сферах життя. На початку місяця з упевненістю беріться за своє здоров'я або зовнішній вигляд. Це час підходить для експериментів із зовнішністю, відвідування лікарів, хірургічних втручань, початку дієти або відвідування спортивних тренувань.

Особисте життя не буде дуже бурхливою, але в цьому є і свої переваги. Проводьте вільний час з людьми, які вас люблять – від них ви отримуєте енергію. Сміливо діліться з близькими всім, що вас хвилює, проблемами або труднощами – саме вони підкажуть вірний вихід з будь-якої ситуації і допоможуть поглянути на проблему іншими очима.

Риби. Те рідкісне для інших знаків зодіаку спокій, яким володіють Риби, здорово знадобиться їм на початку березня. Саме в цей час зірки обіцяють вам « бурю » в ваших стосунках. Причини можуть бути найрізноманітнішими: починаючи від дрібної сварки і закінчуючи зрадою, проте, щоб не трапилося, ви повинні тримають себе в руках і залишатися зібраним. Саме така поведінка допоможе вам знайти вихід з проблеми і вирішити її найкращим чином. Не бійтеся блефувати або інтригувати, можливо, тільки таким не зовсім чесним чином ви зможете дізнатися про справжні почуття вашого обранця.

21 березня

День поезії.

Час для вірша

22 березня

Презентація нового альбому сольного проекту Колоса, вокаліста відомого українського гурту "ФІОЛЕТ" за участю Коліка Тимощука.

Формат: акустика/розмови
Настрій: хороший, сентиментально-меланхолійний
Дрес-код: вільний
Музика: рідна, знайома, нова і близька

Де: Перша Львівська Медіатека (вул. Мулярська, 2а)
Коли: 22 березня о 18:00
Скільки: 60/80 грн

23 березня

День тих, хто скучив за морем

24 березня

День Народження Віті Бронюка. Хорошого, простого, доброго чоловіка.

І ще сьогодні благодійний концерт Вакарчука у Львові. Але квитки давно розкуплені, тому будемо чекати наступного концерту.

25 березня

Стартує Lviv Fashion week.Дизайнери представлять колекції осінь/зима 2015 у форматі показів основного розкладу, презентацій LeBox, показів OFF Schedule та шоуруму.

Основною локацією Lviv Fashion Week AW 2015 стане Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького. Покази і презентації також проходитимуть в різних локаціях центру Львова, зокрема у готелі George, в Astoria Hotel, Леополіс-холлі.

26 березня

День Смаколиків. Хто що любить))

27 березня

День Театру. Це, ще один привід вдягнути нову сукенку, чи нові мешти, начепити кольє чи метелика і податись в театр.

28 березня

День Народження Фагота. (Олег Михайлюта) З гурту ТНМК. З тих ліпших

29 березня

Створили рецепт Кока-Коли, абсолютно випадково створили сироп, і потім вирішили його змішати з газованою водою. Пізніше емігрант з Ірландії придбав рецепт за 2300$ і далі всі свої сили він вкладав в рекламу напою, і мабуть йому це вдалось непогано, бо свята не свята без пісні з реклами «Свято наближається»

Це гарний привід підняти склянки з Колою За Джона Памбертона!

30 березня

А на цей день гугл теж не знайшов нічого цікавого.

Давайте це буде знаковий день. От давно хотіли щось почати, це саме той день, щоб пробігтися зранку, чи відмовитись від шкідливої звички, ви самі краще знаєте. Словом ось цей день, він настав.

31 березня

Концерт Джамали у Львові.

Іванка Дусько - Щось Моє


Читайте также