14-03-2015 Архив 413

[soundвирiZка] #6

[soundвирiZка] #6 Блог Андрія Камінського

Лицемірство. Гра. Ці речі мають місце в театрі. І не просто. Без них театр не театр. Хоч фраза всім знайома нам і каже, що життя - це театр і всі ми в нім актори, питання залишається відкритим. Чи є місце акторським здібностям в нашому житті і де межа між справжнім обличчям людини і маскою. Отож всім поціновувачам гри «Мафія» присвячується.

Як сказав Ярік після суботнього перегляду фільму: «Даже немає нічого сказать. Все класно». Фільм «1+1. Неприкасаемые» був представлений на показ навіть не дивлячись не те, що для багатьох це стало причиною не прийти, типу «та я сто раз бачив». Що тут сказати. Зря. Одразу після фільму в мене теж не було нічого сказати, але робочий тиждень приніс нові знайомства, нові справи і дав поштовх на роздуми. Вирізаємо!

Наскільки кожен з нас в силах говорити відверто з людьми. Наскільки кожен з нас в силах бути собою всюди і завжди: на робочому місці, в сім’ї, з друзями. Ти питаєш про щось людину, вона відповідає тобі, насправді придержуючись іншого погляду. Тебе питають, ти кажеш те, що хочуть почути, правду залишаючи при собі. Ну давайте кажіть вже, що так вимагають обставини, що бува не коректно сказати те, що думаєш і т д . Кажіть, кажіть і залишайтеся в рядах акторів в житті-театрі, де вам аплодують актори масовики, що за сценарієм повинні хлопати в долоні, як ви закінчите свою промову. Більшість випадків пов’язаних з акторською грою в життєвих ситуаціях трапляються в нагоді тоді, коли потрібно кудись пробитися, зарекомендувати себе, підлизатися, зробити вигляд порядної людини. Так, цей механізм працює. Але, як в тому анекдоті, «є маленький нюанс». Подібні штуки проходять тільки в тих колах людей, які самі цим користуються по життю, і навпаки, сприймаються як вада людьми, звиклими до відвертих стосунків.

Тобто ось що виходить – ти просто виріши, чи ти одягаєш маску і визнаєшся в середовищі такого ж зброду-маскараду, чи все ж «життя – це театр….» не про тебе, і для тебе «життя – це життя, і люди в ньому люди». Не їжте багато на ніч. Вирізка не виразка - можна і на ніч поочитати.



Читайте также

22.04.2018 805
SpringPushchaWalk15. LIBRA talks
27.03.2018 847
Worldwide InstaMeet
13.03.2015 707
Инстамит. Музей Пирогово