Львівський розробник дитячих мобільних ігор Nravo Kids став двічі номінантом всеукраїнського конкурсу “Благодійна Україна”

Львівський розробник дитячих мобільних ігор Nravo Kids став двічі номінантом всеукраїнського конкурсу “Благодійна Україна”

Дочірній проект найбільшого українського розробника мобільних ігор Nravo потрапив у трійку переможців у номінаціях: “Інновації у благодійності” та “Благодійник — малий бізнес”. 

Львівська компанія-розробник безкоштовних українських розвиваючих мобільних ігор для дошкільнят «Nravo Kids» у грудні 2014 року спільно з «Майкрософт Україна» випустила безкоштовну мобільну гру «Світ добра». Благодійна ініціатива була покликана звернути увагу до потреб українських дітей, які потребують особливої уваги.

Концепція гри побудована навколо ідеї допомоги дітям. Героями в грі є діти, яким необхідно особлива увага. Мета гравця — зробити таку дитину щасливою, а по проходженню гри учасник може перейти на сторінку з переліком благодійних фондів-партнерів і перерахувати будь-яку суму на допомогу дітям.

Враховуючи, що ТЗОВ Nravo Kids регулярно приймає участь у різноманітних благодійних акціях, PR-керівник проекту Роман Дзиговський подав заявку на участь у всеукраїнському конкурсі “Благодійна Україна”.

“10 березня мені подзвонили з оргкомітету конкурсу та повідомили, що ми увійшли у число призерів конкурсу. Враховуючи, що у конкурсі приймало участь понад 320 проектів з усієї України, це була неочікувана та дуже приємна новина.” - коментує Роман Дзиговський.

Нагородження проходило 12 березня у Києві, у Мистецькому Арсеналі. Серед поважних гостей заходу були Катерина Ющенко та Марина Порошенко, які також нагороджували номінантів.

“Ці номінації — це ознака того, що всім нам треба бути трішки добрішими один до одного. Також, нам було дуже приємно почути відгуки, що Львів — це не тільки туристичне місто, а й соціально-відповідальне. Ми раді, що змогли поділитись з усією країною частинкою галицького добра та допомогли  діткам, які цього потребували. Тепер, ми плануємо зробити другу частину цієї гри, до якої ми залучимо ще більшу кількість благодійних фондів та допоможемо ще більшій кількості дітей” - повідомляє Наталя Табачин, керівник проекту Nravo Kids.


Читайте также