05.06.2017
Новости культуры
eye 189

В останній день весни у Національній опері України відбувся аншлаг

В останній день весни у Національній опері України відбувся аншлаг

31 травня у столиці, в Національній опері України, відбувся концерт відомого проекту "Legends of film music", за участі близько 100 музикантів.

Слухачі мали унікальну можливість почути музику видатних композиторів, - Енніо Морріконе, Ханса Циммера та Раміна Джаваді, - улюблених саундтреків з фільмів.

Для тих, хто не знає, музику цих визначних композиторів можна почути у таких фільмах, як - "Гра Престолів", "Залізна людина", "Гладіатор", "Початок", "Пірати Карибського моря" та ін.

Впродовж 120 хвилин на сцені прозвучали твори легендарних композиторів до саундтреків улюблених кінострічок. І це було неймовірно, не лише слухати музику до фільмів, а й відчувати кожну ноту, яка проходить крізь тебе.

Розпочався концерт із музики Енніо Морріконе у виконанні Національного духового оркестру України під професійним диригуванням Михайла Мороза.

Усі присутні, окрім гри оркестру, могли бачити також і уривки з кінофільмів, які відображались на великому екрані. А це ще більше підсилювало насолоду від почутої музики до таких фільмів, як: "Легенда про піаніста", "Перл Харбор", "Одного разу в Америці" та інші.

У другій частині концерту на сцену вийшли легендарний Симфонічний оркестр Lords of the Sound, які під віртуозним диригуванням Віталія Саражинського, а потім Віталія Фізера виконали музику до кінокартин: "Варкрафт", "Велика стіна", "Гра Престолів", "Залізна людина", "Тихоокеанський рубіж", "Гладіатор" та інші. Музику до яких написали німецький композитор Ханс Циммер та ірано-німецький композитор Рамін Джаваді.

Діамантовим доповненням другої частини концерту стала хорова капела імені М. Чубинського. Завдяки їхнім чарівним голосам, слухачі відчули силу саундтреків до кінофільмів.

Усі, хто були на концерті мали можливість переконатися, що це не просто музика до кінокартин, а музичні шедеври від титанів сучасного мистецтва.

Це був грандіозний концерт, який завершив останній день весни 2017 року. Унікальне відчуття музики завдяки ідеальному поєднанню гри оркестру та співу капели.

Запальне музичне дійство зібрало повний аншлаг. Усі присутні в залі не відпускали музикантів та диригентів оплесками, отримавши у винагороду саундтрек до фільму "Гра Престолів" на біс.

Дуже рекомендую відчути цю особливу енергетику наживо.

Читайте также


up