Відкриття PM Gallery

Відкриття нового львівського мистецького осередку PM Gallery. Афіша Львів 2019

10 вересня (вівторок) о 17:00 відбудеться відкриття нового львівського мистецького осередку «PM Gallery» (Львів, вул. Коперника, 17 (-1 поверх)).

Виставка [1;12] обрана для початку роботи «PM Gallery» для відображення формату діяльності простору. Основою для проекту став дванадцятигодинний формат часу, що складається в суму елементів діапазону. На все і на кожного є свій час. Поєднання представників різних поколінь митців та різноманітних мистецьких практик створюють унікальне відображення творчого життя Львова сьогодні.

Обравши часовий відрізок PM (з лат. - post meridiem – після полудня) як один з варіантів трактування назви простору, ми прагнемо підкреслити важливість кожного окремого елементу системи. Створюючи неочікувані поєднання творів мистецтва, ми запрошуємо відвідувачів до взаємодії з новим арт-простором в цілому і кожним об‘єктом зокрема.

Ідея продемонструвати актуальний зріз художників-монументалістів Львова виникла також як закономірна реакція мистецького середовища на прояви вандалізму, який ми спостерігаємо останнім часом.

До експозиції увійдуть твори відомих мистців, зокрема Любомира Медвідя, Миколи Андрущенка, Миколи Шимчука, Ігоря Шумського, Миколи Молчана та представників нового покоління випускників кафедри монументального живопису Львівської національної академії мистецтв.

«PM Gallery» обіцяє стати динамічним мистецьким осередком у Львові, що поєднає у собі можливості сучасного виставкового простору, лекційного залу, стане стартовим майданчиком для кар'єри молодих художників та важливою локацією для поціновувачів та колекціонерів мистецтва.

Вхід на відкриття галереї 10 вересня – за запрошеннями. Для їх отримання потрібно звернутись на офіційні сторінки галереї у соціальних мережах. Вхід у всі інші дні – вільний.

Запрошуємо відвідати проєкт [1;12] в PM Gallery до 5-го жовтня!

Адреса: м. Львів, вул. Коперника, 17 (-1 поверх)

Графік роботи: понеділок-п’ятниця 10:00 - 19:00; субота 10:00 – 17:00,

Контакти: тел.: +38 067 697 43 50

 

 


Читайте также