Виставка «From darknes». Proart Gallery

Виставка сучасної фотографії Сергія Горобця. From darknes. Proart Gallery. Афіша Львів 2019

6 вересня у арт-просторі «Futura HUB» (Львів, вул. Кульпарківська, 200а) відбудеться відкриття виставки сучасної української фотографії «From darknes» відомого фотографа Сергія Горобця.

Сергій Горобець – фотограф та графік, що працює у Львові. Освіта: Українська академія друкарства, Львівський державний коледж декоративного і ужиткового мистецтва ім. Івана Труша. Сьогодні Сергій Горобець – офіційний фотограф міжнародних музичних фестивалів «Lviv MozArt», «Leopolis Jazz Fest», «Opening Paderewski»; сцен-дизайнер міжнародного музичного фестивалю «Lviv MozArt»; офіційний фотограф та графічний дизайнер польсько-українського фонду ім. І. Я. Падеревського.

Сергій Горобець бере активну участь у всеукраїнських, міжнародних та закордонних конкурсах та фестивалях: «Фото джазового світу 2018», «30 кращих фотографів року», 2 премія в конкурсі «Jazz World Photo 2017», Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz In Kiev 2012», Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2011» та ін.

«Поєднуючи досвід роботи з живописом, графічним дизайном, сценографією, джазовими та класичними музичними подіями, а також портретною, природною, промисловою та міською тематикою, я підходжу до художньої фотографії з широкого спектру ракурсів. З чим би я не працював, будь то барокова скульптура, "апокаліптичні" покинуті споруди, людські характери чи природа, я ставлюсь до свого полотна як до динамічного, дослідницького середовища», – розповідає митець.

Запрошуємо відвідати фотопроект Сергія Горобця «From darknes» до 6 жовтня у арт-просторі Futura HUB!

06. 09 – 06. 10. 19

Адреса: м. Львів, вул. Героїв УПА, 77

Графік роботи: понеділок – п’ятниця 10:00 – 19:00, субота 10:00 – 17:00

Контакти: тел.: +380 67 334 4003


Читайте также