Ми - за екологічну моду!

Ми - за екологічну моду! Програма Допомагати легко! Акція Від щирого серця. Київ 2019

В рамках програми " Допомагати легко! " діє акція " Від щирого серця " в рамках якої ми надаємо адресну допомогу соціально-вразливій категорії населення, відповідно до залишених заявок.

Нікому не секрет, що взаємодопомога - є важливим аспектом людського існування, але чи знали Ви, що кожен продукт, який ми купуємо, має вплив на навколишнє середовище, від матеріалів, які використовуються для його створення, до вуглекислого газу, який виділяється в процесі виробництва.

Надмірне споживання — одна з головних світових проблем сьогодення. Площі сміттєзвалищ катастрофічно збільшуються, а відсоток відходів, що здаються на переробку, вкрай маленький. Тому наразі дуже актуальним стає вторинне споживання: те, що ви використали лише раз, точно знадобиться комусь іншому та матиме шанс на друге життя.

Речі, які Вам більше не потрібні або на перший погляд не несуть ніякої користі, можуть стати для Вас справжньою знахідкою, якщо їх правильно та екологічно використовувати. Наприклад, непотрібні джинси за допомогою ножиць та голки з ниткою можна перетворити на чудову сумку, або ж килимок (в інтернеті є маса ідей!). Можна на сукню, яка виглядає досить "скучно" , приклеїти нашивки або ж взагалі розмалювати спеціальними фарбами.

А якщо взагалі річ Вас більше не цікавить, або на Вас маленька чи навпаки, звичайно тоді слід зайнятися гарними справами - віддати свої речі на благодійність, там повірте, вони точно знайдуть щасливого господаря :)

В рамках акції "Від щирого серця" кожного місяця ми отримуємо тонни одягу, який має чудовий стан та вигляд, і щасливі розуміти, наскільки деякі люди є екологічно свідомими, але звичайно нам ще вчитися і вчитися.

Доки хочемо нагадати, що непотрібні Вам речі (одяг, взуття, побутові речі, дитячі іграшки та речі, книги), які мають гарний стан та вигляд можете особисто привозити за попереднім домовленням, до нас за адресою:

вул. Саксаганського 77

Kyiv, Ukraine 01033

Тел. для довідок: 044 289 0079

А ми Вам бажаємо завжди залишатися стильними, не зашкоджуючи нашій екології


Читайте также