Підсумки Loco Dance Summer Fest 2021

Loco Dance Summer Fest 2021. Пост реліз. Фото

УЧНІ ХОРЕОГРАФІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ ДШМ №6 ЗАВЕРШИЛИ НАВЧАЛЬНИЙ РІК БЛИСКУЧОЮ ПЕРЕМОГОЮ НА ТУРНІРІ З ЧИРЛІДИНГУ

6 червня відбувся вже традиційний Відкритий турнір з чирлідингу "Loco Dance Summer Fest 2021". У турнірі взяли участь спортсмени з семи клубів м. Харкова та області. Змагання проводились під егідою Федерації чирлідингу та чирспорту України та Харківської обласної федерації чирлідингу та чирдансу за підтримки Адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради.

Возможно, это изображение (17 человек, люди стоят, в помещении и текст «гарантирован успех кто выбрал унифехт S-M stm-fencing.com успех всем, кто выбрал уни фехт S stm-fen LOVE DANCE INSPIRE»)

Команда хореографічного відділення Дитячої школи мистецтв №6 у складі 35-ох учениць 0 – 7 класів здобула перемогу в одинадцяти номінаціях, зайнявши десять перший місць та одне друге, а саме:

Performance Cheer Solo Minis 1 Debut - Гарна Владислава - 1 місце

Urban Cheer Solo Minis 1 Debut - Тютюннік Карина - 1 місце

Cheer Dance Solo Minis 1 Debut - Омельченко Олександра - 1 місце

Cheer Dance Solo Minis 1 - Лемешевська Анастасія - 1 місце

Cheer Dance Solo Minis 2 - Темнохуд Аліна - 2 місце

Cheer Dance Show Minis 1 - 1 місце

Cheer Dance Show Minis - 1 місце

Urban Cheer Minis - 1 місце

Pom Dance Double Junior - Кокарєва Ксенія, Лемешевська Анна - 1 місце

Pom Dance Junior - 1 місце

Urban Cheer Junior - 1 місце

Показово, що до участі в змаганнях приєдналися мами наших учнів, щоб підтримати та надихнути їх на нові звершення. Як результат - перше місце у номінації Pom Dance Masters.

Підсумки Loco Dance Summer Fest 2021

Різноманітність програм, представлених на розсуд суддівської колегії, та високі результати колективу "Dance Art" - свідчення високого рівня професійної майстерності викладачів хореографічного відділення, які були відзначені Почесними грамотами Адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради.

"Loco Dance Summer Fest 2021", що проходив в перший вихідний червня, став своєрідним завершенням 2020-2021 навчального року й залишиться у пам’яті його організаторів та учасників як феєричне свято таланту та краси.

На знімках: учасниці турніру


Читайте также