01-10-2019 Театр 291

Афіша жовтень 2019. Театр Колесо

Репертуар на жовтень. Київський академічний театр Колесо. Афіша Київ 2019

Київський академічний театр Колесо представляє

Афіша на жовтень 2019 року

1 жовтня (вівторок) о 19.00 на основній сцені театру - французька комедія на 2 дії тільки для дорослих «ГЕНЕРАЛИ У СПІДНИЦЯХ» за п’єсою Жана Ануя. Інтригуючий сюжет, несподівані повороти, комічність ситуації, викликаної феміністичними настроями суспільства початку ХХ століття, – актуальні сьогодні як ніколи. Неймовірно, але факт: вистава «Генерали в спідницях» прикрашає афішу театру більше трьох десятків років, і кожного разу постановка Ірини Кліщевської проходить у переповненій залі «Колеса»! Вистава йде російською мовою 140 хвилин.

2 жовтня (середа) о 19.00 на основній сцені театру - французька комедія на 2 дії тільки для дорослих «ГЕНЕРАЛИ У СПІДНИЦЯХ» за п’єсою Жана Ануя. Інтригуючий сюжет, несподівані повороти, комічність ситуації, викликаної феміністичними настроями суспільства початку ХХ століття, – актуальні сьогодні як ніколи. Неймовірно, але факт: вистава «Генерали в спідницях» прикрашає афішу театру більше трьох десятків років, і кожного разу постановка Ірини Кліщевської проходить у переповненій залі «Колеса»! Вистава йде російською мовою 140 хвилин.

3 жовтня (четвер) о 19:00 на основній сцені театру - французька детективно-ексцентрична комедія на 2 дії «ВИПАДОК У ГОТЕЛІ ДЮ КОМЕРС» за п’єсоюФрансіса Вебера. Низка кумедних непорозумінь, пригод та курйозів. Несподівані повороти сюжету і багато чого іншого. Автор п’єси популярний французький драматург ХХ сторіччя Франсіс Вебер, за сценаріями якого було знято безліч комедій із найвідомішими коміками світу. Вистава йде українською мовою 140 хвилин.

4 жовтня (п’ятниця) о 19:00 на сцені у кафе театру «Колесо» відбудеться вистава «ОДЕСА. ШАЛЕНЕ КОХАННЯ» за п’єсою відомих одеситів – Іллі Ільфа та Євгена Петрова. Театр запрошує на одеське весілля! Улюблені романси і шансон, запальні танці, курйозні і майже анекдотичні повороти сюжету. Глядачі відчуватимуть себе безпосередніми гостями свята. Вистава йде українською мовою 80 хвилин.

5 жовтня (субота) о 19:00 на сцені у кафе театру «Колесо» відбудеться вистава «ОДЕСА. ШАЛЕНЕ КОХАННЯ» за п’єсою відомих одеситів – Іллі Ільфа та Євгена Петрова. Театр запрошує на одеське весілля! Улюблені романси і шансон, запальні танці, курйозні і майже анекдотичні повороти сюжету. Глядачі відчуватимуть себе безпосередніми гостями свята. Вистава йде українською мовою 80 хвилин.

6 жовтня (неділя) о 15.00 на сцені у кафе театру - городська байка з піснями, танцями та цимісом «У КИЄВІ НА ПОДОЛІ… АБО “ГДЄ ВІ СОХНІТЄ БЄЛЬЙО?”». Міську байку про співіснування єврейської та української родини, сповненої анекдотичних ситуацій, вам розкажуть багатогранні актори театру. Глядачі сидять за столиками і під час вистави ласують смаколиками. Вистава йде українською мовою 100 хвилин. О 19.00 в основній залі відбудеться вистава «ШАНТРАПА» за п`єсою Панаса Саксаганського. Це весела, музична, запальна постановка про театр та акторів. У жартівливій формі подаються “лаштунки” провінційної театральної трупи. Вистава йде українською мовою 90 хвилин.

8 жовтня (вівторок) о 19:00 у Камінній залі відбудеться вистава «ПРИМАДОННИ». Запальна комедія на 2 дії від кращого бродвейського комедіографа останнього десятиріччя – Кена Людвіга. Майстерно виписаний сюжет, в якому є все для блискучої комедії положень – несподівані переодягання, спадкоємці, пісні, танці і, звичайно, пристрасне кохання – не відпускатиме Вас впродовж всієї вистави. Вистава йде російською мовою 150 хвилин.

9 жовтня (середа) о 19:00 у Камінній залі відбудеться вистава «ПРИМАДОННИ». Запальна комедія на 2 дії від кращого бродвейського комедіографа останнього десятиріччя – Кена Людвіга. Майстерно виписаний сюжет, в якому є все для блискучої комедії положень – несподівані переодягання, спадкоємці, пісні, танці і, звичайно, пристрасне кохання – не відпускатиме Вас впродовж всієї вистави. Вистава йде російською мовою 150 хвилин.

10 жовтня (четвер) о 19:00 В рамках проведення Двостороннього року культури між Україною та Австрією у Камінній залі театру «Колесо» відбудеться моновистава віденського театру portraittheater під назвою «КЮРІ_МЕЙТНЕР_ЛАМАР_НЕПОДІЛЬНІ». Вистава йде німецькою мовою з українськими субтитрами 95 хвилин.

11 жовтня (п’ятниця) о 19:00 на основній сцені театру – комедія «МІРІАМ» за п’єсою Олега Юр’єва.Білогвардійський офіцер, отаман, комісар – під “одним дахом”. «Що» чи «хто» їх поєднує? Відповідь Ви знайдете відвідавши виставу. Вистава йде російською мовою 80 хвилин.

12 жовтня (субота) о 15:00 та 19:00 на сцені у кафе театру - городська байка з піснями, танцями та цимісом, яка має назву «У КИЄВІ НА ПОДОЛІ… АБО “ГДЄ ВІ СОХНІТЄ БЄЛЬЙО?”». Міську байку про співіснування єврейської та української родини, сповненої анекдотичних ситуацій, вам розкажуть багатогранні актори театру. Під час вистави ви дізнаєтесь рецепти єврейської кухні, а можливо, і зможете скуштувати вже готові страви, заспівати відомі мелодії, від душі посміятися разом із героями. Глядачі сидять за столиками і під час вистави ласують смаколиками. Вистава йде українською мовою 100 хвилин.

13 жовтня (неділя) о 19:00 на основній сцені театру - вистава «МАМО, ДЕ ТИ?» за п’єсою Каліна Ілієва. Це історія про Макса – він гінеколог. Жінки – його робота та кара. Він прагне щирості та почуттів, а вони – грошей. Він мріє бути потрібним, а вони хочуть грошей. Він міг би дати більше, але вони прагнуть грошей. По Фрейду гроші – це символ сексуальної енергії та сексуальних бажань. Можливо саме тому вони їх хочуть, а він не хоче віддавати. Вистава йде українською мовою 80 хвилин.

14 жовтня (понеділок) о 19:00 у Камінній залі театру - романтичний трилер «DOUBLE DOUBLE» (Дабл Дабл) сучасних авторів Еріка Еліса і Роджера Рііса. Зустріч жінки та чоловіка – найкращий початок будь-якої історії. Гроші, кохання та щастя – ось головні ставки в цій безкомпромісній грі. На глядачів чекає детективний сюжет із трагікомічним ухилом. Вистава йде російською мовою 135 хвилин. Також о 19:00 на сцені у кафе театру відбудеться вистава «ОДЕСА. ШАЛЕНЕ КОХАННЯ» за п’єсою відомих одеситів – Іллі Ільфа та Євгена Петрова. Театр запрошує на одеське весілля! Улюблені романси і шансон, запальні танці, курйозні і майже анекдотичні повороти сюжету. Глядачі відчуватимуть себе безпосередніми гостями свята. Вистава йде українською мовою 80 хвилин.

16 жовтня (середа) о 19:00 на сцені у кафе театру - городська байка з піснями, танцями та цимісом, що має назву «У КИЄВІ НА ПОДОЛІ… АБО “ГДЄ ВІ СОХНІТЄ БЄЛЬЙО?”». Міську байку про співіснування єврейської та української родини, сповненої анекдотичних ситуацій, вам розкажуть багатогранні актори театру. Під час вистави ви дізнаєтесь рецепти єврейської кухні, а можливо, і зможете скуштувати вже готові страви, заспівати відомі мелодії, від душі посміятися разом з героями. Глядачі сидять за столиками і під час вистави ласують смаколиками. Вистава йде українською мовою 100 хвилин.

17 жовтня (четвер) о 19:00 у Камінній залі театру - романтичний трилер «DOUBLE DOUBLE» (Дабл Дабл) сучасних авторів Еріка Еліса і Роджера Рііса. Зустріч жінки та чоловіка – найкращий початок будь-якої історії. Здається, що безліч варіацій такого початку сюжету, які ви вже бачили на сценах та кіноекранах, не обіцяють цікавого розвитку подій. Проте, це не про цю історію. Гроші, кохання та щастя – ось головні ставки в цій безкомпромісній грі. На глядачів чекає детективний сюжет із трагікомічним ухилом. Вистава йде російською мовою 135 хвилин.

19 жовтня (субота) о 19:00 на основній сцені театру - водевіль «ЛЮБОВНА ПЛУТАНИНА, АБО КОЛИШНІ СПРАВИ» за п’єсою австрійського комедіографа та актора Йоганна Нестроя. Про сюжет: він та вона у шлюбі. Вона – донька його колишнього боса. Життя прекрасне й затишне. Але раптом починають з'являтися свідки минулого життя, які знають трішки більше про колишні справи вправного чолов'яги. Як сховати докази та зберегти родину? Вистава йде українською мовою 120 хвилин.

20 жовтня (неділя) о 19:00 на основній сцені театру - водевіль «ЛЮБОВНА ПЛУТАНИНА, АБО КОЛИШНІ СПРАВИ» за п’єсою австрійського комедіографа та актора Йоганна Нестроя. Про сюжет: він та вона у шлюбі. Вона – донька його колишнього боса. Життя прекрасне й затишне. Але раптом починають з'являтися свідки минулого життя, які знають трішки більше про колишні справи вправного чолов'яги. Як сховати докази та зберегти родину? Вистава йде українською мовою 120 хвилин.

22 жовтня (вівторок) о 19:00 на сцені у кафе театру - вистава «ОДЕСА. ШАЛЕНЕ КОХАННЯ» за п’єсою відомих одеситів – Іллі Ільфа та Євгена Петрова. Театр запрошує на одеське весілля! Улюблені романси і шансон, запальні танці, курйозні і майже анекдотичні повороти сюжету. Глядачі відчуватимуть себе безпосередніми гостями свята. Вистава йде українською мовою 80 хвилин.

23 жовтня (середа) о 19:00 на сцені у кафе театру - вистава «ОДЕСА. ШАЛЕНЕ КОХАННЯ» за п’єсою відомих одеситів – Іллі Ільфа та Євгена Петрова. Театр запрошує на одеське весілля! Улюблені романси і шансон, запальні танці, курйозні і майже анекдотичні повороти сюжету. Глядачі відчуватимуть себе безпосередніми гостями свята. Вистава йде українською мовою 80 хвилин.

24 жовтня (четвер) о 19:00 на сцені у кафе театру - вистава «ОДЕСА. ШАЛЕНЕ КОХАННЯ» за п’єсою відомих одеситів – Іллі Ільфа та Євгена Петрова. Театр запрошує на одеське весілля! Улюблені романси і шансон, запальні танці, курйозні і майже анекдотичні повороти сюжету. Глядачі відчуватимуть себе безпосередніми гостями свята. Вистава йде українською мовою 80 хвилин.

24 жовтня (четвер) о 19:00 у Камінній залі театру відбудеться ВЕЧІР БАРДІВСЬКОЇ ПІСНІ. Довідки телефоном: (044)425-04-22, (099)735-55-71, (096)525-04-94

25 жовтня (п`ятниця) о 19:00 у Камінній залі театру - англійський детектив за п’єсою Агати Крісті «МИШОЛОВКА». Лондонське передмістя, що відрізане від усього світу заметами, з його загадковими вбивствами та дивними мешканцями змусить Вас втягнутись в інтелектуальну гру від Королеви Детективу. Вистава йде українською мовою 135 хвилин.

26 жовтня (субота) о 15:00 на сцені у кафе театру - городська байка з піснями, танцями та цимісом, яка має назву «У КИЄВІ НА ПОДОЛІ… АБО “ГДЄ ВІ СОХНІТЄ БЄЛЬЙО?”». Під час вистави ви дізнаєтесь рецепти єврейської кухні, а можливо, і зможете скуштувати вже готові страви, заспівати відомі мелодії, від душі посміятися разом з героями. Глядачі сидять за столиками і під час вистави ласують смаколиками. Вистава йде українською мовою 100 хвилин. О 18:00 в рамках фестивалю камерних вистав AndriyivskyFest.UkrainianFormat на основній сцені театру «Колесо» відбудеться вистава «ОБЕРЕЖНО – ЖІНКИ!» Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М. Л. Кропивницького. Комедією за п’єсою Андрія Курейчика кіровоградський театр відкриває третій фестиваль в Українському Форматі. Вистава йде українською мовою 90 хвилин. О 19:00 у Камінній залі відбудеться вистава «МИШОЛОВКА» (Агата Крісті). Лондонське передмістя, що відрізане від усього світу заметами, з його загадковими вбивствами та дивними мешканцями змусить Вас втягнутись в інтелектуальну гру від Королеви Детективу. Вистава йде українською мовою 135 хвилин.

27 жовтня (неділя) о 19:00 на основній сцені театру - лірична комедія «НІЧ КОХАННЯ» за п’єсою Степана Васильченка. Юність, що виблискує чистотою помислів, що закохана й мріє, бунтує й спокушає. П'ятеро закоханих, і залишилася тільки одна зоряна ніч в рідному українському селі, яку вони проведуть разом. А ще є українські пісні, за допомогою яких вони з'ясовують відносини, освідчуються в коханні, сваряться, миряться... Вистава йде українською мовою 80 хвилин.

29 жовтня (вівторок) о 19:00 на сцені у кафе театру - городська байка з піснями, танцями та цимісом, яка має назву «У КИЄВІ НА ПОДОЛІ… АБО “ГДЄ ВІ СОХНІТЄ БЄЛЬЙО?”». Міську байку про співіснування єврейської та української родини, сповненої анекдотичних ситуацій, вам розкажуть багатогранні актори театру. Під час вистави ви дізнаєтесь рецепти єврейської кухні, а можливо, і зможете скуштувати вже готові страви, заспівати відомі мелодії, від душі посміятися разом з героями. Глядачі сидять за столиками і під час вистави ласують смаколиками. Вистава йде українською мовою 100 хвилин.

30 жовтня (середа) о 19:00 на сцені у кафе театру - городська байка з піснями, танцями та цимісом, яка має назву «У КИЄВІ НА ПОДОЛІ… АБО “ГДЄ ВІ СОХНІТЄ БЄЛЬЙО?”». Міську байку про співіснування єврейської та української родини, сповненої анекдотичних ситуацій, вам розкажуть багатогранні актори театру. Під час вистави ви дізнаєтесь рецепти єврейської кухні, а можливо, і зможете скуштувати вже готові страви, заспівати відомі мелодії, від душі посміятися разом з героями. Глядачі сидять за столиками і під час вистави ласують смаколиками. Вистава йде українською мовою 100 хвилин.

31 жовтня о 19:00 на основній сцені театру - фарс-детектив «Я ЧЕКАЮ ТЕБЕ, КОХАНИЙ!..» за п’єсою Даріо Фо та Франка Раме. Це моновистава, яку грає актриса Марія Грунічева. Вона розповідає історію про жінку, яка живе з посмішкою на вустах, не дивлячись на ревнивого чоловіка, що замикає її у квартирі з маленькою дитиною, сексуально стурбованого дівера-інваліда, сусіда з будинку навпроти, що підглядає за нею в бінокль у самі інтимні моменти. З ким може поділитися відверто своїми проблемами й переживаннями жінка? Звичайно з подругою, роль якої в цьому спектаклі виконуєте Ви. Вистава йде російською мовою 70 хвилин.

1 листопада о 19:00 на основній сцені театру - французька комедія на 2 дії тільки для дорослих «ГЕНЕРАЛИ У СПІДНИЦЯХ» за п’єсою Жана Ануя. Інтригуючий сюжет, несподівані повороти, комічність ситуації, викликаної феміністичними настроями суспільства початку ХХ століття, – актуальні сьогодні як ніколи. Неймовірно, але факт: вистава «Генерали в спідницях» прикрашає афішу театру більше трьох десятків років, і кожного разу постановка Ірини Кліщевської проходить у переповненій залі «Колеса»! Вистава йде російською мовою 140 хвилин.

2 листопада о 19:00 на основній сцені театру - французька комедія на 2 дії тільки для дорослих «ГЕНЕРАЛИ У СПІДНИЦЯХ» за п’єсою Жана Ануя. Інтригуючий сюжет, несподівані повороти, комічність ситуації, викликаної феміністичними настроями суспільства початку ХХ століття, – актуальні сьогодні як ніколи. Неймовірно, але факт: вистава «Генерали в спідницях» прикрашає афішу театру більше трьох десятків років, і кожного разу постановка Ірини Кліщевської проходить у переповненій залі «Колеса»! Вистава йде російською мовою 140 хвилин.

Адреса театру: Київ, Андріївський узвіз, 8. Квитки у касі театру.


Читайте также