02-10-2019 Театр 118

Афіша жовтень 2019. Театр Воскресіння

Репертуар на жовтень. Театр Воскресіння. Афіша Львів 2019

Львівський академічний театр Воскресіння

Репертуар на жовтень 2019р

Афша жовтень 2019 Театр Воскресння


«Доньки -матері» О.Мардань

Історія на 2 дії

Доньки -матер

Режисер-постановник: Ярослав Федоришин, Заслужений діяч мистецтв України,

Сценографія та костюми: Алла Федоришина

Історія надзвичайно проста – багатий чоловік під час святкування Китайського нового року замовляє собі двох повій, але хоче, щоб це була мама і донька і обов’язково вареники з вишнями. А що з цього вийшло – приходьте і дивіться…

Вистави відбудуться 11 жовтня о 19.00, 12 та 13 жовтня о 18.00

Ціна квитків: 120грн.

Він, вона, вікно, покійник

Вн вона вкно покйник

Львівський академічний театр "Воскресіння" всіх запрошує на перегляд комедії "Він, Вона, Вікно, Покійник". Зміст цієї п’єси дуже інтригуючий і кожна репліка змушує глядача сміятися та захоплюватися грою акторів. Помічник британського прем’єра Річард Уіллі таємно зустрічається з секретаркою у готелі «Вестмінстер». Несподівано вони виявляють у номері тіло мертвого мужчини. Схоже, це грабіжник, якого притиснула віконна рама. Це загрожує скандалом. Річард та його помічник Пігден намагаються сховати труп, при цьому кожен наступний крок лише заплутує ситуацію, яка стає доволі катастрофічною з появою в номері спочатку керуючого готелем, згодом дружини Річарда і врешті ревнивого чоловіка секретарки Джейн, а потім… Але не будемо відкривати всі карти. Поза усім це комедія, світла комедія, що несе радість, сміх, позитивні емоції. Словом усе те, за що ми любимо театр.

Вистави відбудуться 18 жовтня о 19.00, 19 та 20 жовтня о 18.00.

Ціна квитків: 120грн.

Прем’єра. Сімейна історія

«Серпень: Графство Осейдж» Трейсі Леттс

Історія великої сім’ї, в якій більше немає місця для любові.

Серпень Графство Осейдж Трейс Леттс

Зіткнення поколінь : батьки і діти, нездійсненні мрії, скелети у шафах великого будинку і яскраві характери головних героїв. Ось і вся формула щастя. Саме гра в «любов» приведе персонажів п’єси до ревнощів і заздрості, а згодом і до сімейного краху. Сімейні вузи … що це? Обов’язок чи любов?

Після зникнення батька всі родичі збираються в одному будинку. Тільки уявіть, що може статися, якщо в одному приміщенні будуть знаходитися такі різні люди, які не зустрічалися вже багато років… Історія різних поколінь, де кожен по-своєму проживає своє життя.

У цей день всі зберуться за одним столом, стануть пити віскі і зі сміхом згадувати минуле, але жарти швидко вичерпаються, і кожен буде змагатися з іншими в безвиході свого становища, тяжкості власної долі і зламаного життя. Барбара — ідеальна дружина, яку чоловік проміняв на молоду студентку. Айві знаходиться у заборонених відносинах з власним кузеном. Карен — лялька, яка прагне звести своє життя до обкладинки глянцевого журналу і не перестає посміхатися навіть тоді, коли чоловік їй зраджує. Наскільки сильно людина може заплутати своє життя, щоб нарешті знайти своє щастя?

Вистави відбудуться 25 жовтня о 19.00, 26 та 27 жовтня о 18.00

Ціна квитків: 120грн.

Квитки продаються в театрі Воскресіння

Читайте также