Ризики для позичальника при оформленні кредиту на карту

кредиту на карту

Динамічно розвиваючийся ринок мікрокредитування привертає все більше уваги. Однак, якщо Вам терміново знадобилися гроші, варто приділити чимало уваги питання вибору МФО і ризиків позичальника, оформляючи кредит на картку.

Мікрокредітні організації надають послуги кредитування без будь-яких застав і надання довідки про доходи. При цьому, гроші зараховуються після отримання схвалення системи протягом 5 хвилин на банківську карту. Вибравши надійну мікрофінансову організацію, наприклад, CreditLite, клієнт нічим не ризикує.

Кредити онлайн на карту - простий і зручний варіант для тих користувачів, хто цінує свій вільний час. Для його отримання досить оформити заявку і внести правдиві дані. Система аналізує їх і приймає рішення в найкоротші терміни (близько 5 хв.). Більш того, не можна не відзначити і той факт, що мікропозики в Україні можуть отримати люди, які не мають офіційного працевлаштування, мами в декреті, студенти, пенсіонери.

Єдине, про що слід пам'ятати - це власні фінансові можливості. Не рекомендується оформляти кредит онлайн з поганою кредитною історією тим, хто не впевнений, що зможе їх своєчасно виплатити. Через це почнуться прострочення, додаткові штрафи і зіпсується кредитна історія.

Чи змінюється відсоток кредитування від курсу валют?

При відвідуванні сайту МФО кожен користувач може самостійно за допомогою кредитного калькулятора уточнити всі ці моменти і зрозуміти, наскільки дана позика онлайн на карту буде ефективною в залежності від особистих фінансових можливостей.

У зв'язку з цим, сумніви з приводу того, що може змінюватися процентна ставка в залежності від коливання курсів валют, є зайвими. До того ж, позики оформляються в національній валюті.

При оформленні кредиту в мікрофінансової організації Ви укладаєте кредитний договір, в якому обумовлені наступні моменти:

  • сума позики;
  • термін надання грошей;
  • графік і кінцева дата погашення;
  • повна сума погашення з процентами.

Завдяки цьому кожен клієнт мікрофінансової організації заздалегідь повідомлений і ознайомлений з тим, яку суму він бере в позику, скільки відсотків буде нараховано за весь термін користування кредитними коштами, яка кінцева дата погашення і скільки він повинен внести в сумі з відсотками.

Таким чином, оформляючи позику в МФО, клієнт може бути впевнений в тому, що по закінченню місяця він не побачить колосальних сум і заплатить тільки те, що зазначено в договорі (сума кредиту з відсотками за користування коштами).


Читайте также