18-12-2019 Всё о музыке 65

Афіша січень 2020. Дніпровська філармонія

Репертуар на январь. Афиша Днепропетровской филармонии 2020

Репертуар Дніпропетровської філармонії ім. Когана

на січень 2020

2/01 ПИАФ

Вона не знала нот, писала з помилками, була на диво маленького росту, але, наперекір долі, стала однією з найулюбленіших і жаданих співачок 20 століття.

«Паризький горобчик» - саме так називали незрівнянну Едіт Піаф з голосом, який міг зачепити душевні струни кожного, хто його чув.

Зі сцени філармонії прозвучить історія маленької, тендітної й водночас дуже сильною і вольової жінки пісні якої й в наш час змушують тремтіти серця мільйонів.

Чекаємо на вас другого січня о дев’ятнадцатій годині в малому залі філармонії.

9/01 Музика-кіно

Дев’ятого січня о дев’ятнадцятій години ми розповімо вам історію однієї жінки, яка дуже полюбляє дивитись телевізор та спілкуватись з ним, бо вона самотня людина. Але не смійте вважати , що цей концерт буде сумним, це зовсім не так.

В цей вечір ви почуєте неймовірну кількість всесвітньовідомих хітів з кінофільмів у виконанні живого джаз оркестру!

Тому відкладайте всі справи в цей вечір та приходьте до нас за гарним настроєм та приємною музикою. Ми обіцяємо, що після концерту вам захочеться співати!

11/01 Симфонічний оркестр

Одинадцятого січня о вісімнадцятій годині запрошуємо всіх насолодитись класичною музикою в виконанні симфонічного оркестру. В цей день ви почуєте найвідоміші композиції світової класичної музики, а саме:

І відділення :- В. Моцарт. Симфонія № 21 ля мажор, KV 134

- Й. Гайдн. Симфонія № 49 фа мінор "Пристрасна" (1768 р.)

ІІ відділення : - Е. Гріг. Сюїта у старовинному стилі «Із часів Хольберга», ор.40

- Е. Гріг, « Дві елегійні мелодії» ор.34

- А. Вівальді. Концерт № 4 фа мінор, op. 8, «Зима» («L'inverno»)

Соліст: художній керівник та перша скрипка «Коган квартет» – Євгеній Савчук

Диригентом буде лауреат всеукраїнських конкурсів Олексій Суркіс

12/01 Пісня поміж нас

Як мало ми стали співати наших рідних українських пісень!

Тому пропонуємо негайно це виправити! Дванадцятого січня о вісімнадцятій годині запрошуємо вас насолодитися кавер-версіями золотих хітів української поп-музики композиторів - новаторів: Героя України Володимира Івасюка, Народного артиста України, лауреата Шевченківської премії Ігора Поклада, Народного артиста України Миколи Мозгового. Чиї пісні лунали поміж нас та лунають й досі. Тож, запрошуємо до нас!

14/01 Караоке по-Італійськи

Чи хотіли би ви посеред робочого тижня вирушити до чарівничої Італії?
Ми впевнені, що ваша відповідь - "ТАК!"
Саме тому ми підготували для вас вражаюче шоу, яке дозволить вам провести цей вечір серед Колізею та Пизанської Вежі, а також почути відлуння італійських мелодій від стін Сикстинської капели.
Отже, чотирнадцятого січня о дев’ятнадцятій годині відкладайте всі справи заради цієї подорожі разом з артистами нашої філармонії.
Запевняємо - ви не пошкодуєте!

16/01 Любов Париж

Шістнадцятого січня о дев’ятнадцятій годині запрошуємо всіх відвідати чарівно романтичну виставу «Любов Париж», в цій виставі ви почуєте найвишуканіші пісні французьких композиторів та співаків, поринете в незвичайно романтичну атмосферу разом із хвилюючими ритмами акордеону.

Ви можете бути впевнені, що наші виконавці не залишать вас байдужими і після нашого шоу ваші серця будуть наповнені коханням та романтикою. Чекаємо на вас

17/01 Пікардійська терція

Вокальна формація «Пікардійська терція» дасть концерт на сцені Дніпропетровської філармонії ім. Леоніда Когана. Нова святкова програма колективу має назву « Казка на білих лапах». Її унікальністю є те, що разом із «піккардійцями» того вечора співатимуть талановиті незрячі діти з усієї України. Початок концерту о 19-0

Казка на білих лапах – таку назву має альбом , створений спільно «Пікардійською терцією» та незрячими дітьми з усієї України : зі Львова та Дніпра, з Рівного та Миколаєва, з Івано-Франковська та Тернополя, з Херсона і Мукачевого… автором музки до усіх пісень з цієї уніклаьної збірки виступив один із пікардійців – Ярослав Нудик.

Запис альбому підтримав Український культурний фонд.

Премєера нового емоційного проекту « Казка на білих лапах» за участю ВФ «Пікардійська терція» відбудеться лише у мм. Львів, Дніпро, Рівне, Харків, Вінниця, Київ.

Встигайте придбати квитки.

19/01 Дитячий джаз

Дев’ятнадцятого січня , коли вже свята закінчуються, ми підготували концерт для наших маленьких глядачів. Тому, батьки, відкладайте свої справи, беріть діточок та приходьте до нас на казковий джазовий концерт за дитячим абонементом.

Будемо чекати на всіх з нетерпінням дев’ятнадцятого січня о дванадцятій годині.

19/01 У.Хьюстон

Якщо ми скажемо вам Уітні Хьюстон, то , впевнені, що в вас одразу виникне образ світової співачки. Тому, ми можемо впевнено сказати, що цю виконавицю знають всі на цій Землі.

Ми всі знаємо її пісні, її обличчя, ми чули мільйон разів її вокальні пасажі, але хто з нас знає, який путь вона пройшла поки будувала свою кар’єру. Скільки раз її серце розбивалось на шматочки від вчинків коханих людей. Все це та безліч її прекрасних пісень ми покажемо вам дев’ятнадцятого січня о вісімнадцятій годині.

Будемо чекати на вас з нетерпінням!

21/01 АВВА

Dancing queen ; Money,money,money; Mamma mia; Happy New year – хто одразу спадає вам на думку?

Звичайно це відомі пісні гурту АВВА! А почути їх, та ще більше улюбленої танцювальної музики ви зможете двадцять першого січня о дев’ятнадцятій годині.

Проведіть цей вечір з нами під запальні звуки невмираючого Disco.

23/01 Дві зірки

Вашій увазі пропонується унікальний проект, який поєднує в собі музичні дуети, котрі пройшли випробування не тільки роками, а й десятиліттями. Вас здивує наскільки гармонійно і злагоджено може звучати популярна музика різних століть в одній шоу програмі, завдяки провідним вокалістам та музикантам нашого краю.
Ми вас запевняємо, що одного перегляду цього шоу буде мало, адже наша програма залишить неймовірне тепло у вас на душі, яке захочеться відчути знову і знову, особливо в ці зимові холодні вечори.

Тому встигніть купити квитки на «Дві зірки» , яке пройде двадцять третього січня о дев’ятнадцятій годині в Дніпропетровській філармонії імені Когана.

26/01 Дитячий симфонічний

Двадцять шостого січня о дванадцятій годині запрошуємо вас відвідати наш симфонічний концерт у рамках дитячого абонементу.

Ми підготували для вас концерт за назвою «Музика у картинах художників». Це буде дуже цікавий та пізнавальний концерт, тому не прогавте його!

Запрошений диригент лауреат всеукраїнських конкурсів – Олексій Суркіс.

28/01 І знову Вова

Двадцять восьмого січня запрошуємо всіх на вечір-бенефіс Володимира Зубаня. Де ви зможете почути всесвітньо відомі хіти. На цьому концерті вас очікуватиме віртуозна гра на акордеоні від Володимира у супроводі філармонічного джаз оркестру.

Тому гарний настрій та дружню атмосферу ми вам гарантуємо.

Придбайте квитки зараз, доки вони ще є! Це буде неймовірне шоу!

Квитки за телефонами (098) 303 64 12, (099) 207 80 82, (067)256-21-70.


Читайте также