Корисні фішки і нові можливості iPhone 12

Айфон 12

Новий iPhone 12 від компанії Apple став абсолютно іншою сторінкою в історії продуктів виробника, адже тепер користувачі отримують оновлений гаджет з оригінальним дизайном та прекрасною камерою. Крім того, над створенням нової моделі компанія дійсно попрацювала відмінно, адже вони додали до звичних функцій безліч нових. Змінений та доповнений функціонал стане справжньою знахідкою для поціновувачів новинок від компанії Apple.

Ми зібрали найкращі новинки цієї моделі, щоб познайомити вас з ними і розповісти, чому Айфон 12 дійсно вартий вашої уваги. Корисні фішки цієї моделі дійсно викликають захват у користувачів. Тож давайте розглянемо нові можливості більш детально і зупинимось на найбільш цікавих.

Апаратне начиння преміум-якості

Виробники доповнили новинку енергоефективним 5-ти нанометровим процесором А14 Bionic, котрий за словами представників компанії можна вважати найбільш швидким у світі. В порівнянні з попередньою моделлю швидкість збільшилась на 15%, при цьому витрати енергії значно зменшились (приблизно на 30%). Апаратне начиння преміальної якості можна віднести в число основних фішок нового Айфона, адже воно дійсно забезпечує бездоганне функціонування пристрою.

Neural Engine

Неможливо пропустити цю корисну функцію, адже ця система машинного навчання працює на 16 ядрах, котрі значно поліпшують функціональні можливості гаджету. Компанія-виробник назвала можливості нової моделі 2020 року необмеженими, адже швидкість виконання операцій за одну секунду виросла на 80% в порівнянні з попередніми версіями.

Ceramic Shield

Скло корпуса iPhone 12 доповнене керамічними нано-кристалами, котрі надають панелям максимальну витривалість. Новинка стала в декілька разів міцніше та витриваліше до падінь та інших механічних пошкоджень. При цьому зовнішній вигляд пристрою порадує користувачів цікавим та естетичним дизайном.

Покращена камера LIDAR і нічний режим

Окрім двох основних лінз, кожна з яких має 12 мегапікселів, даний пристрій доповнений унікальною камерою 3D LiDAR. Завдяки вбудованим інфрачервоним променям iPhone 12 має змогу розпізнавати відстань до об’єктів і забезпечувати користувачів наступними перевагами:

  • краща різкість кадрів, особливо під час портретної зйомки;
  • покращена якість фотографій;
  • можливість створення тандему з доповненою реальністю.

Крім того, компанія Apple вирішила доповнити новинку можливістю нічної зйомки, що дозволить назавжди попрощатися з проблемою неякісних кадрів при поганому освітленні.

Super Retina HD і OLED-матриця

Дисплей отримав найбільш революційні зміни, тож тепер користувачі можуть насолодитися прекрасною контрастністю та насиченістю кольорів. Окрім того, екран доповнений унікальною технологією Super Retina HD, котра значно поліпшує якістю відображуваного зображення.

Підтримка 5G

Компанія Apple вважає, що новинка 2020 року з легкістю зможе замінити портативний комп’ютер. Підтримка технології 5G забезпечується завдяки спеціальному модулю, вбудованому в чіп А14. Хоча в деяких регіонах технологія поки що недоступна, варто сподіватися, що вже незабаром зв’язок перейде на новий рівень по всьому світу.

True Depth

Дана функція полягає в можливості зчитувати точкову інформацію про зовнішність власника. Після детального зчитування вся інформація надсилається в модуль True Depth. Для використання даної технології використовується вбудований інфрачервоний порт.

Бездротова зарядка

На задній стороні корпусу розташований спеціальний магніт, котрий надає змогу заряджати пристрій без його підключення кабелем до мережі. Автономна зарядка вже полюбилася багатьом користувачам продукції Apple, тож для оновленого Айфона це безперечно важлива деталь.


Читайте также